Πρόσωπα

Γκνάμπρι: Σε top φόρμα με την Μπάγερν, «κλειδί» για τη Γερμανία ενόψει Μουντιάλ

Γκνάμπρι: Σε top φόρμα με την Μπάγερν, «κλειδί» για τη Γερμανία ενόψει Μουντιάλ
Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται ο Σερζ Γκνάμπρι και δείχνει έτοιμος να γίνει ο παίκτης «κλειδί» του Φλικ στην εθνική Γερμανίας για το Μουντιάλ.

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση εδώ και καιρό, καθώς μετράει δέκα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Πολλοί παίκτες ξεχωρίζουν στους Βαυαρούς επιθετικά, όμως ένας από αυτούς που βρίσκεται σε τρομερή φόρμα είναι ο Σερζ Γκνάμπρι.

Ο 27χρονος έχει σκοράρει πέντε γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος για την Μπάγερν και μοιάζει έτοιμος για το Μουντιάλ του Κατάρ. Ίσως τον δούμε να έχει καθοριστικό ρόλο για το σύνολο του Χάνσι Φλικ στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Γκνάμπρι λόγω της εμπειρίας του, αλλά και της ποιότητας του, μπορεί να κληθεί να αγωνιστεί ως «ψευτο-9αρι», σε μία θέση που με βάση το σύστημα της Γερμανίας, μπορεί να του ταιριάξει άψογα.

Οι μόνοι που μπορούν να παίξουν ως φορ για τη «Μάνσαφτ», είναι ο Μουκόκο και ο Φίλκρουγκ. Δύο παίκτες οι οποίοι ναι μεν είναι ταλαντούχοι, αλλά δεν έχουν την εμπειρία του Γκνάμπρι, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά στο Μουντιάλ, από τη στιγμή που κάθε φάση μπορεί να είναι κομβική.

Παναγιώτης Ραμαντάνης 

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0