Πρόσωπα

Όταν η Λίβερπουλ οδηγείται στα πέναλτι, ας μπαίνει πάντα ο «ρέκορντμαν» Κέλεχερ! (video)

Όταν η Λίβερπουλ οδηγείται στα πέναλτι, ας μπαίνει πάντα ο «ρέκορντμαν» Κέλεχερ! (video)

Μία σημαντική πρόκριση, έστω και πολύ πιο δύσκολα από ό,τι και η ίδια θα περίμενε, πανηγύρισε η Λίβερπουλ απέναντι στη Ντέρμπι, με τον Κουίβιν Κέλεχερ να είναι ο πολυτιμότερος της συνάντησης, για ακόμη μία φορά στην διαδικασία των πέναλτι. Έπιασε τρία, «έγραψε» ιστορία και επί της ουσίας, αναγκάζει τον Γιούργκεν Κλοπ να τον έχει πάντα στο μυαλό του, όταν ματς των «κόκκινων» οδηγείται στη «ρώσικη ρουλέτα»!

Μπορεί η Λίβερπουλ να θεωρούσε πως θα ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο με τη Ντέρμπι, στο Λιγκ Καπ, έχοντας στην βασική της ενδεκάδα και τον Κώστα Τσιμίκα, όμως οι φιλοξενούμενοι, που πλέον αγωνίζονται στη League One, έγιναν η 3η ομάδα που κρατά το «μηδέν» στο Άνφιλντ φέτος, μετά την Άρσεναλ και την Ίντερ.

Έστειλαν το ματς στα πέναλτι, προηγήθηκαν στην διαδικασία και όλα έδειχναν, πως μετά την Άρσεναλ, την Τσέλσι και την Τότεναμ, ακόμη μία ομάδα του Big 6, δεν θα καταφέρει να συνεχίσει στον θεσμό.

Εν τέλει όμως, είχαμε υπολογίσει χωρίς τον Κουίβιν Κέλεχερ. Τον άνθρωπο των… πέναλτι για την Λίβερπουλ, ο οποίος στέρησε το γκολ από την Ντέρμπι σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις και έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας του που βγαίνει νικητής από τέσσερις διαφορετικές διαδικασίες!

Είχε κάνει μία απόκρουσε απέναντι στην Άρσεναλ, δύο κόντρα στην Λέστερ, σκόραρε το νικητήριο γκολ κόντρα στην Τσέλσι, στον περσινό τελικό του Λιγκ Καπ, και αισίως, έφτασε τις έξι αποκρούσεις απέναντι στην Ντέρμπι!

Κάπως έτσι, ο Κουίβιν Κέλεχερ «αναγκάζει» τον Γιούργκεν Κλοπ να τον έχει στο μυαλό του για κάθε περίπτωση που το εκάστοτε ματς, καταλήγει στην «ρώσικη ρουλέτα». Έχει άλλωστε εξελιχθεί σε έναν σπεσιαλίστα του είδους. Και πιθανώς, όπως πριν από ένα χρόνο, ο Τόμας Τούχελ αντικαθιστούσε τον Μεντί με τον Κέπα για τα πέναλτι, από εδώ και πέρα, να ξεκινήσουμε να βλέπουμε κάτι ανάλογο από τον Γερμανό της Λίβερπουλ!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0