Πρόσωπα

Ντοντί Λουκεμπάκιο: Βλέπει Μπάγερν Μονάχου και… αφηνιάζει! (video)

Ντοντί Λουκεμπάκιο: Βλέπει Μπάγερν Μονάχου και… αφηνιάζει! (video)

Συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα όποτε αντιμετωπίζει τη Μπάγερν Μονάχου ο Ντοντί Λουκεμπάκιο, ο οποίος έφτασε τα έξι γκολ σε οκτώ παιχνίδια απέναντι στους Βαυαρούς!

Το έκανε ξανά κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου! Ο Ντοντί Λουκεμπάκιο σκόραρε και πάλι κόντρα στους Βαυαρούς, στην εντός έδρας ήττα της Χέρτα Βερολίνου με 3-2 (5/11). Ο Βέλγος εξτρέμ πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του, μειώνοντας σε 3-1, φτάνοντας έτσι με το συγκεκριμένο τέρμα τα έξι γκολ σε οκτώ αναμετρήσεις κόντρα στους πρωταθλητές Γερμανίας!

Η αρχή έγινε το 2018 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αγωνιζόμενος, τότε, με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, σημείωσε χατ-τρικ, οδηγώντας την ομάδα του σε μία σπουδαία ισοπαλία με 3-3 στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, βρήκε δίχτυα και στο ματς του δεύτερου γύρου στο Ντίσελντορφ, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της Φορτούνα στην ήττα της με 1-4 από τον βαυαρικό σύλλογο.

Την επόμενη σεζόν μετακόμισε στο Βερολίνο για «λογαριασμό» της Χέρτα, σκοράροντας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι απέναντι στους Βαυαρούς, συμβάλλοντας στην ισοπαλία με 2-2 που πήρε η ομάδα του στην «Allianz Arena».

Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από τρία χρόνια, όπου παρέμεινε «άσφαιρος» για τέσσερα παιχνίδια, μέχρι να πάρει και πάλι το… όπλο του, με το τέρμα του βέβαια να μην είναι αρκετό αυτή τη φορά, καθώς η Μπάγερν έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Χέρτα.


Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0