Πρόσωπα

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Ξανά στο Europa League 12 χρόνια μετά!

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Ξανά στο Europa League 12 χρόνια μετά!
Η Μπαρτσελόνα στο Europa League είναι μία εικόνα που σίγουρα «ξενίζει» στο μάτι. Όμως, η παρουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση αποτελεί ακόμη πιό σπάνιο φαινόμενο καθώς έχει να αγωνιστεί στο Europa League από το μακρινό 2010!
Η Μπαρτσελόνα τερμάτισε για δεύτερη σερί χρονιά στην 3η θέση ομίλου του Champions League κάτι που την οδηγεί στα πλέι οφ του Europa League.

Αυτό το γεγονός εκτός απο ζημιά στο κύρος και την οικονομία της ομάδας, σημαίνει επίσης και την επιστροφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην διοργάνωση για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2010-11! 

Ο Πολωνός στράικερ αγωνιζόταν τότε με την φανέλα της Ντόρτμουντ, κάνοντας τα πρώτα σημαντικά βήματα της καριέρας του. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, τότε, τερμάτισε τρίτη στον δύσκολο όμιλο με Παρί Σεν Ζερμέν, Σεβίλλη και  Καρπάτι με τον Λεβαντόφσκι να αγωνίζεται και στα έξι παιχνίδια του ομίλου, κυρίως ως αλλαγή, σκοράροντας μία φορά μόλις απέναντι στην ουκρανική Καρπάτι στις 2 Δεκεμβρίου του 2010.

12 χρόνια μετά με εκατοντάδες γκολ και δεκάδες τίτλους να έχουν μεσολαβήσει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα ξανααγωνιστεί στην δεύτερη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης για χάρη της Μπαρτσελόνα.

Δημήτρης Γέροντας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0