Πρόσωπα

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Όταν δεν έχει τον Χάαλαντ, την «λυτρώνει» ο Ντε Μπρόινε! (video)

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Όταν δεν έχει τον Χάαλαντ, την «λυτρώνει» ο Ντε Μπρόινε! (video)

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή της στο Κινγκ Πάουερ, απέναντι στη Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς, δίχως να έχει τον Έρλινγκ Χάαλαντ στην σύνθεσή της, αλλά όταν ο Νορβηγός απουσιάζει, είναι εκεί ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Αυτός έκανε το 1-0 και κάπως έτσι, οι «πολίτες» επέστρεψαν στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας έναν βαθμό πλέον περισσότερο από την Άρσεναλ, με ματς παραπάνω.

Μία μεστή εμφάνιση και ένα καταπληκτικό φάουλ του Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν αρκετά, προκειμένου η Μάντσεστερ Σίτι να περάσει νικηφόρα από το Κινγκ Πάουερ, στην 14η αγωνιστική της Premier League, με τους «πολίτες» να ανεβαίνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας και ένα ματς περισσότερο από την Άρσεναλ.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Στο 49ο λεπτό ο Ντε Μπρόινε έστησε τη μπάλα αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή του Γουόρντ και με τη βοήθεια του δοκαριού έγραψε το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ματς.

Στην αμέσως επόμενη φάση η Λέστερ είχε δοκάρι με τον Τίλεμανς, σε σουτ στο οποίο κατάφερε να φτάσει και ο Έντερσον με τα ακροδάχτυλα για να αλλάξει έστω και λίγο την τροχιά της μπάλας κι αυτή να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Ρότζερς έδωσε κάποιες μικρές αφορμές στον κόσμο της για να φωνάξει λίγο παραπάνω μήπως και εξασφαλιστεί τουλάχιστον ο βαθμός, αλλά η Σίτι έφυγε νικήτρια από το Κινγκ Πάουερ. Παραλίγο τρομερό αυτογκόλ στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Στόουνς, κόντρα στο πρόσωπο του Ντίας και τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0