Πρόσωπα

Ο «αναγεννημένος» Αλμιρόν βάζει την Νιουκάστλ σε τροχιά… Ευρώπης!

Ο «αναγεννημένος» Αλμιρόν βάζει την Νιουκάστλ σε τροχιά… Ευρώπης!

Ο Μιγκέλ Αλμιρόν σημειώνει το ένα γκολ μετά το άλλο και ηγείται των προσπαθειών της Νιουκάστλ για την πολυπόθητη επιστροφή στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» μετά από 10 χρόνια απουσίας.

Η Νιουκάστλ πέτυχε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Τότεναμ με 1-2 , σκαρφαλώνοντας έτσι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Premier League.

Μία εβδομάδα μετά (29/10) πέτυχε την τρίτη της σερί νίκη στο αγγλικό πρωτάθλημα, «σκορπίζοντας» την Άστον Βίλα με 4-0 με τον Μιγκέλ Αλμιρόν να «ζωγράφιζει» και στα δύο παιχνίδια την μία με ατομική ενέργεια και την άλλη με «μαγικό» πλασέ από τα 25 μέτρα.

Ο 28χρονος δείχνει αναγεννημένος τη φετινή σεζόν, καθώς παρόμοια επαφή με τα δίχτυα έχει να παρουσιάσει από την τελευταία του χρονιά στο MLS το 2018, όταν και είχε σκοράρει 13 γκολ με τη φανέλα των Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

O Παραγουανός μεσοεπιθετικός σκοράρει ακατάπαυστα τον τελευταίο καιρό με έξι γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ευρωπαϊκή τροχιά που έχουν πάρει οι «καρακάξες».

Εφόσον, η Νιουκάστλ καταφέρει να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2012-13, όπου είχε συναντήσει και τον Ατρόμητο στην πορεία για τους ομίλους του Europa League, τότε άπαντες στην νέα διοίκηση της ομάδας θα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, έχοντας πετύχει από τη δεύτερη τους, κιόλας, σεζόν έναν εκ των σημαντικότερων μακροπρόθεμων στόχων που έχουν τεθεί.

Δημήτρης Γέροντας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0