Πρόσωπα

Κώστας Φορτούνης: Η τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού (video)

Κώστας Φορτούνης: Η τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού (video)

Από τις 17 Μαΐου του 2022 έχει να αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης για τον Ολυμπιακό. Τώρα ο Μίτσελ τον συμπεριέλαβε και πάλι στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (22/10).

Έχουν περάσει ήδη πέντε μήνες και τέσσερις ημέρες από την τελευταία φορά που ο Κώστας Φορτούνης φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίσημο ματς. Τότε, οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, πήγαν στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των play-off της Super League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε επιλέξει τον Έλληνα μέσο στην βασική του εντεκάδα. Αγωνίστηκε για 45’, χωρίς να καταφέρει να καταγράψει κάποιο γκολ ή ασίστ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τον αντικαθιστά στο ημίχρονο. Σε εκείνο ματς η ομάδα του Πειραιά είχε φύγει με το «διπλό» επικρατώντας με 2-3.


Ο Μίτσελ επανέφερε και πάλι το Φορτούνη στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό (22/10) και μένει να φανεί εάν θα επιστρέψει άμεσα στα αγωνιστικά πλάνα του Ισπανού προπονητή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0