Πρόσωπα

Βίρτζιλ Φαν Ντάικ: Ένας μύθος του Άνφιλντ που δεν λέει να χάσει με τίποτα!

Βίρτζιλ Φαν Ντάικ: Ένας μύθος του Άνφιλντ που δεν λέει να χάσει με τίποτα!

Η Λίβερπουλ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, με την ομάδα του Κλοπ να παίρνει μία ψυχωμένη νίκη κόντρα στους «πολίτες». Βράχος στην άμυνα για ακόμα ένα παιχνίδι ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο οποίος συνεχίζει τον μύθο του στο Άνφιλντ, έχοντας 69 σερί ματς εκεί χωρίς ήττα!

Σχετικά Άρθρα

Αφού δεν μπόρεσε ούτε ο Χάαλαντ να του σπάσει το αήττητο σερί τότε ποιος; Ο φανταστικός Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σταμάτησε για πρώτη φορά φέτος τον Νορβηγό σούπερ σταρ αποτελώντας κομβικός για την ομάδα του. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός με τη νίκη της ομάδας του, συνέχισε το απίστευτο αήττητο σερί του στο Άνφιλντ, έχοντας 69 σερί ματς χωρίς να χάσει!

Η Λίβερπουλ από τον Γενάρη του 2018 όταν και ήρθε ο Φαν Ντάικ από την Σαουθάμπτον στο Μέρσεϊσαϊντ, με μία μεταγραφή που είχε προκαλέσει αντιδράσεις για το κόστος της καθώς έφτασε τα 75 εκατ. λίρες, δεν έχει γνωρίσει καμία ήττα εντός έδρας στην Premier League, έχοντας τον Ολλανδό άσο στην εντεκάδα!

Από τις 4 Φεβρουαρίου του 2018, όταν ο Φαν Ντάικ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Άνφιλντ με τους «κόκκινους», σε έναν αγώνα κόντρα στην Τότεναμ ο οποίος έληξε 3-2 υπέρ των γηπεδούχων, μέχρι και σήμερα, όποτε ο σκληροτράχηλος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Κλοπ σε εντός έδρας αγώνα στην Premier League, αυτή δεν χάνει! Σε 69 συνολικά εμφανίσεις του στο Άνφιλντ σε επίπεδο πρωταθλήματος, ο Ολλανδός έχει 11 ισοπαλίες και 58 νίκες!

Είναι ένα πραγματικά μυθικό ρεκόρ το οποίο δεν λέει να σπάσει με τίποτα, ούτε κόντρα στην αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα! Πάνω από τέσσερα χρόνια, 69 ματς και συνεχίζει, το που θα σταματήσει; Άγνωστο!


A
ντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0