Πρόσωπα

Πασχαλάκης: Επιστροφή στη δράση, επιστροφή και στο Europa League, 672 ημέρες μετά!

Πασχαλάκης: Επιστροφή στη δράση, επιστροφή και στο Europa League, 672 ημέρες μετά!

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πρόκειται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό απέναντι στην Καραμπάγκ και παράλληλα επανεμφανίζεται στη διοργάνωση του Europa League, 672 ημέρες μετά την τελευταία του συμμετοχή!

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Καραμπάγκ στο Μπακού, με τον 33χρονο τερματοφύλακα να πραγματοποιεί ντεμπούτο στα «ερυθρόλευκα».

Ο έμπειρος γκολκίπερ ήταν χωρίς ομάδα από το τέλος της περσινής σεζόν, όταν και αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, με την τελευταία του συμμετοχή με τον «Δικέφαλο» να σημειώνεται τον περασμένο Μάιο, στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Έκτοτε, έχουν μεσολαβήσει 145 ημέρες, με τον Μίτσελ να δίνει φανέλα βασικού στον Πασχαλάκη στο «Τοφίκ Μπαχράμοφ», ο οποίος έτσι θα πραγματοποιήσει την 38η συμμετοχή του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των προκριματικών. Ως τώρα είχε 33 με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και ακόμα τέσσερις με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η πιο πρόσφατη, ήταν 182 ημέρες πριν, όταν ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την Μαρσέιγ στη ρεβάνς των προημιτελικών του Europa Conference League, με τους Γάλλους να επικρατούν με 1-0 χάρη σε γκολ του Ντιμίτρι Παγέτ.

Αξίζει βέβαια να αναφερθεί ότι στην τελευταία εμφάνιση του στο Europa League, τον Δεκέμβριο του 2020, είχε κρατήσει ανέπαφη εστία στο 0-0 του ΠΑΟΚ κόντρα στην Γρανάδα στο γήπεδο της Τούμπας. Συνολικά, ο αριθμός των αγώνων που ο Πασχαλάκης δεν δέχθηκε κάποιο γκολ στην Ευρώπη φτάνει τους δέκα και κάτι τέτοιο ελπίζει για σήμερα ο Ολυμπιακός απέναντι στην Καραμπάγκ.

Βασίλης Βασιλείου

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0