Πρόσωπα

Τσοκάνης: Δύο γκολ σε οκτώ λεπτά στο Αγρίνιο, όσα δεν είχε σε 64 ματς με τον Παναιτωλικό! (video)

Τσοκάνης: Δύο γκολ σε οκτώ λεπτά στο Αγρίνιο, όσα δεν είχε σε 64 ματς με τον Παναιτωλικό! (video)

Ο Τάσος Τσοκάνης σκόραρε μέσα σε οκτώ λεπτά δύο γκολ στο Αγρίνιο για λογαριασμό του Βόλου, όσα δεν είχε βάλει σε 64 εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναιτωλικού και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με σκορ 3-2!

Σχετικά Άρθρα

Μπορεί ο Τάσος Τσοκάνης να αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και η σχέση του με τα γκολ να μην είναι η καλύτερη δυνατή, όμως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Παναιτωλικός – Βόλος… ντύθηκε σκόρερ και μάλιστα δις, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με σκορ 3-2.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής λόγω της θέσης που αγωνίζεται, έχει ως κύριο μέλημα να αποσοβεί τα γκολ και όχι να τα πετυχαίνει. Έτσι, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι μέχρι την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Super League 22/23 είχε βρει δίχτυα πέντε φορές σε σύνολο 215 συμμετοχών στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κι όμως, κατόρθωσε μέσα σε οκτώ λεπτά στο Αγρίνιο (28', 36') να σκοράρει δύο φορές, βοηθώντας τον Βόλο να επιστρέψει από το 2-0 και να ισοφαρίσει σε 2-2, με τον Κούτσια να ολοκληρώνει την ανατροπή για την ομάδα του. Αυτά ήταν τα πρώτα γκολ του αρχηγού των «κυανέρυθρων» μετά από 28 μήνες, καθώς η τελευταία φορά που είχε σημειώσει γκολ ήταν στις 11 Ιουλίου του 2020, σε αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο

Το «πρώτο χτύπημα« του Τσοκάνη ήρθε στο 28ο λεπτό στο Αγρίνιο, όταν ο Ντέλετιτς «έσπασε» ωραία για τον συμπαίκτη του, ο οποίος με ένα βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στεργιάκη

 
Οκτώ λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 36ο λεπτό, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Παναιτωλικού, μετά από ασταθή απόκρουση του Στεργιάκη και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι. Φυσικά, η συμβολή του στον αγώνα δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτές τις δύο φάσεις, αφού ο Τσοκάνης ήταν εξαιρετικός και στο ανασταλτικό κομμάτι και δίκαια αναδείχθηκε MVP του ματς.
 

 

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Τσοκάνης στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού, μεταξύ 2016 και 2019, όμως σε σύνολο 64 εμφανίσεων σε όλες τις διοργανώσεις με τα «καναρίνια» είχε σκοράρει μόλις μια φορά, σε έναν αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά τον Φεβρουάριο του 2018. Πλέον έχει πετύχει περισσότερα γκολ στο Αγρίνιο σαν αντίπαλος, παρότι παίκτης του Παναιτωλικού!

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0