Πρόσωπα

Στο ντεμπούτο του Ντε Τζέρμπι, ο Τροσάρ «έγραψε» ιστορία! (video)

Στο ντεμπούτο του Ντε Τζέρμπι, ο Τροσάρ «έγραψε» ιστορία! (video)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι στην Μπράιτον, με τον Ιταλό να φεύγει με το 3-3 από το Άνφιλντ, να αποσπά έναν βαθμό από τη Λίβερπουλ και να βλέπει την ομάδα του να είναι επιθετική για 90 λεπτά. Θύμισε… Γκρέιαμ Πότερ η εμφάνιση των «γλάρων», με τον Λεάντρο Τροσάρ να «γράφει» παράλληλα ιστορία και να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας του που σημείωσε χατ-τρικ στο εν λόγω γήπεδο, τα 30 τελευταία χρόνια!

Μία Μπράιτον που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από το οικοδόμημα που άφησε πίσω του ο Γκρέιαμ Πότερ, έκανε την εμφάνισή της στο Άνφιλντ κόντρα στην Λίβερπουλ, με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να ξεκινά ιδανικά την θητεία του στην Premier League.

Η Μπράιτον προηγήθηκε με τον Τροσάρ, που έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει δις στο ημίχρονο στο Άνφιλντ και παρότι, οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν την κατάσταση και έμοιαζαν πως θα πάρουν τη νίκη, εν τέλει οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν ένα δίκαιο για αυτούς βαθμό.

Ο Γάλλος βρήκε δίχτυα εκ νέου και έγινε μόλις ο 3ος στη εποχή της Premier League που πραγματοποιεί κάτι τέτοιο στο «Άνφιλντ» και το 3-3 ήταν γεγονός. Ο Τροσάρ σκοράρει, ο Ντε Τζέρμπι πανηγυρίζει μέσα στο γήπεδο και ο 13ος Ιταλός προπονητής τα 30 τελευταία χρόνια στο «Νησί», κάνει τους φίλους των «γλάρων» να αρχίζουν να συνηθίζουν δίχως τον Γκρέιαμ Πότερ.


Όσον αφορά τους άλλους δύο; Πρόκειται τον Αντρέι Αρσάβιν, που το είχε καταφέρει στο επικό 4-4 της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ το 2009, σκοράροντας τέσσερις φορές και τον Ντίνο Εντλοβού, που πέτυχε χατ-τρικ στη νίκη της Κόβεντρι, με 3-2 τη σεζόν 1994/95.




Την ίδια ώρα, ο πρώην προπονητής της Μπράιτον, επικρατούσε με 2-1 της Κρίσταλ Πάλας, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη ως προπονητής των «μπλε» σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετά το 1-1 με τη Σάλτσμπουργκ στο Champions League.

Όμως η Μπράιτον προχωρά μπροστά και πράττει ορθολογικά. Πλέον έχει τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και αυτός ξεκινά με μία ισοπαλία σαν… νίκη, το ταξίδι του στο πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα του κόσμου!

Δημήτρης Μανάκος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0