Πρόσωπα

Ρεκόρ και με τη Νορβηγία για τον Χάαλαντ και μόλις… δεύτερη ήττα όταν σκοράρει με τη χώρα του! (video)

Ρεκόρ και με τη Νορβηγία για τον Χάαλαντ και μόλις… δεύτερη ήττα όταν σκοράρει με τη χώρα του! (video)

Είναι απίθανο, είναι μοναδικό και ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο σέντερ φορ αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο. Σκόραρε και πάλι, αυτή την φορά με τη φανέλα της χώρας του, αλλά η Νορβηγία ηττήθηκε με 2-1 από τη Σλοβενία στο Nations League, σηματοδοτώντας μόλις την 2η φορά που βρίσκει δίχτυα, αλλά στο τέλος της βραδιάς είναι δυσαρεστημένος, φορώντας το εθνόσημο.

Ένας Έρλινγκ Χάαλαντ βγαλμένος από το FIFA ή από το Pro ή από κάποιο τέλος πάντων ποδοσφαιρικό παιχνίδι, κάνει την εμφάνισή του στην φετινή σεζόν, με τον Νορβηγό να συνεχίζει να τρελαίνει ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Τι έκανε αυτή την φορά; Σκόραρε με τη φανέλα της Νορβηγίας, έχοντας συνεισφέρει σε όλα τα ματς της (6 γκολ και 1 ασίστ στο Nations League), πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχει ούτε ένα ματς φέτος, με το εθνόσημο ή τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, που να μην έχει συνεισφέρει σε γκολ, είτε βάζοντας το ο ίδιος, είτε δίνοντας την ασίστ, όπως συνέβη στην 2η αγωνιστική της Premier League απέναντι στη Μπόρνμουθ.

Άνοιξε το σκορ για τη χώρα του, εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας, έκανε… 21 τα γκολ του σε 20 εμφανίσεις με τη Νορβηγία, αλλά εν τέλει, οι «βίκινγκς» ηττήθηκαν με 2-1 από τη Σλοβενία, σηματοδοτώντας μόλις την 2η φορά που ο Χάαλαντ σκοράρει, αλλά εν τέλει ηττάται!

Ποια ήταν η προηγούμενη; Πριν από δύο χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2020, στην 6η του εμφάνιση με την χώρα του, στο ματς απέναντι στην Αυστρία. Τότε σημείωσε και το «παρθενικό» του γκολ με την ανδρική ομάδα. Στο ένα και το… 21 λοιπόν, ο Χάαλαντ σκόραρε, αλλά ήδη τα τέρματά του ξεπερνούν τον αριθμό των ματς που έχει δώσει…


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0