Πρόσωπα

Αϊτόρ, το 2022 είναι η χρονιά σου και η Λεωφόρος σου… πάει! (video)

Αϊτόρ, το 2022 είναι η χρονιά σου και η Λεωφόρος σου… πάει! (video)

Δεν σταματάει να «κερδίζει» τα πλήθη ο Αϊτόρ Καντλαπιέδρα, ο οποίος κάνει απίστευτα πράγματα εντός του αγωνιστικού χώρου και… γράφει την δική του ιστορία στον Παναθηναϊκό!

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του, πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου (17/9) ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός εξτρέμ, διανύει αγωνιστική άνθιση από την περασμένη σεζόν με το «τριφύλλι» στο στήθος, αλλά κυρίως με την παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η απόδοση του έχει εκτοξευθεί στα ύψη!

Η αλήθεια είναι πως στην πρώτη του χρονιά με τον Παναθηναϊκό, τα πράγματα μόνο ελπιδοφόρα δεν κύλησαν. Ένας παίκτης ο οποίος φαινόταν πως δεν θα μακροημερεύσει στον σύλλογο, με τα… ψωμιά του να μοιάζουν λίγα, στα χέρια του Ντάνι Πογιάτος και του Λάζλο Μπόλονι. Ακόμη μια αλήθεια όμως είναι πως ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε μεγάλη παρακμή, με τον ο Ρουμάνο τεχνικό να μην δίνει καθόλου βάση στην επιθετική… καλλιέργεια της ομάδας και ήταν ένα άγουρο «φρούτο» το οποίο και δεν ωρίμασε ποτέ.

Στα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τα πάντα πλέον έχουν αλλάξει. Η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν και πλέον το οικοδόμημα του Σέρβου είναι ολοφάνερο. Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, έχει περάσει την δική του φιλοσοφία στην ομάδα και οι κόποι του αποτυπώνονται στον αγωνιστικό χώρο. Στην περίπτωση μάλιστα του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα μιλάμε για μια πραγματική μεταμόρφωση.

Όπως προαναφέραμε, ο Αϊτόρ από την περασμένη σεζόν διανύει μια περίοδο άνθισης και στον Παναθηναϊκό έχει βρει τον καλύτερο ποδοσφαιρικό εαυτό του και γράφει ιστορία… Το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στην Super League, ο Ισπανός εξτρέμ, έδωσε συνέχεια σε ένα σερί όπου ξεκίνησε στην περσινή πρεμιέρα των Play Off. Για 11η διαδοχική αναμέτρηση στην οποία ο Παναθηναϊκός σκοράρει στον θεσμό του πρωταθλήματος, ο Αϊτόρ έχει συμμετοχή είτε με γκολ, είτε με ασίστ. Μάλιστα, τα εννέα από αυτά τα 11 γκολ έχουν σημειωθεί στην έδρα του «τριφυλλιού», τη Λεωφόρο. Αρχής γενομένης, λοιπόν, από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (1-1), όταν ο ίδιος άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης.

Πάμε να δούμε μαζί τις περίφημες 11 αναμετρήσεις:

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1, 13 Μαρτίου 2022, γκολ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1, 3 Απριλίου 2022, γκολ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0, 17 Απριλίου 2022, γκολ

Παναθηναϊκός – Άρης 1-0, 1 Μαΐου 2022, ασίστ στον Σένκεφελντ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-2, 11 Μαΐου 2022, ασίστ στον Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0, 10 Απριλίου 2022, ασίστ στον Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός – Ιωνικός 1-0, 21 Αυγούστου 2022, γκολ

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-2, 28 Αυγούστου 2022, ασίστ στον Σπόραρ

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0, 3 Σεπτεμβρίου 2022, ασίστ στον Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-1, 11 Σεπτεμβρίου 2022, γκολ

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0, 17 Σεπτεμβρίου 2022, γκολ (χατ τρικ)

Μάλιστα, μπορούμε να σημειώσουμε πως στην περίπτωση που είχε ευστοχήσει στο πέναλτι που είχε αναλάβει στην τελευταία αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο οι αγωνιστικές δεν θα ήταν 11, αλλά 15, καθώς στις 13 Φεβρουαρίου είχε βγάλει ασίστ στον Ιωαννίδη κόντρα στην Λαμία (2-0), στις 16 του ίδιου μήνα είχε και ασίστ και γκολ κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης (3-0), ενώ στο 3-0 επί της ΑΕΚ στη Λεωφόρο στις 27 του Φεβρουαρίου είχε σκοράρει, αλλά είχε μοιράσει και ασίστ.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0