Πρόσωπα

Τομ Φαν Βέερτ: Ο επιθετικός που νίκησε τον Ελ - Αραμπί και η σύγκριση με τον Ανσαριφάρντ που δείχνει αναβάθμιση για την ΑΕΚ

Τομ Φαν Βέερτ: Ο επιθετικός που νίκησε τον Ελ - Αραμπί και η σύγκριση με τον Ανσαριφάρντ που δείχνει αναβάθμιση για την ΑΕΚ
Στο πρόσωπο του Τομ Φαν Βέερτ βρήκε η ΑΕΚ τον επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Αραούχο και το BN Sports σας παρουσιάζει τα πεπραγμένα του, που έκαναν τους ανθρώπους της «Ένωσης» να τον επιλέξουν.

Σπάνιο, πολύ σπάνιο φαινόμενο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να κάνει την μεταγραφή της καριέρας του σε ηλικία 32 ετών. Το γεγονός αυτό από μόνο του μαρτυρά σε πρώτη φάση τον επαγγελματισμό και την αυταπάρνηση του αθλητή Φαν Βέερτ. Βέβαια χρειάζονται πολλά παραπάνω στοιχεία για να σταθείς σε έναν οργανισμό, όπως αυτός του «Δικεφάλου», ιδιαίτερα όταν προέρχεσαι από σύλλογο χαμηλότερης δυναμικής όπως αυτός του Βόλου.

Πως ο... Ελ Αραμπί ανέβασε τις μετοχές του

Η περασμένη σεζόν ουσιαστικά επιστέγασε την μέχρι σήμερα πορεία του Ολλανδού επιθετικού στην Ελλάδα, καθώς οι κόποι του ανταμείφθηκαν με το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ. Αυτό που γιγαντώνει ακόμη περισσότερο την αξία του επιτεύγματος, είναι ότι το κατόρθωσε έχοντας ως ανταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Τον κορυφαίο σκόρερ της δεκαετίας για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μπορεί να μην διένυσε χρονιά ανάλογη με αυτών που των έχουμε συνηθίσει, αλλά πραγματοποίησε εξαιρετικό finish στα play - offs. 3_113_1.jpg

Δεν κρύβεται στα δύσκολα

Μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει την ποιότητα του λόγω του χαμηλού επιπέδου που κυριαρχεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο ο ίδιος απέδειξε ότι δηλώνει παρόν και στα δύσκολα. Έξι τέρματα έχει πετύχει απέναντι σε ΟλυμπιακόΠαναθηναϊκόΠΑΟΚ και ΑΕΚ (σκοράροντας απέναντι σε όλους)... γεγονός που επικυρώνει την αγωνιστική του αξία.

 

Η σύγκριση με τον Καρίμ δείχνει αναβάθμιση

Όσο και αν το όνομα του δεν εντυπωσιάζει τους φίλους της Ένωσης, είναι δεδομένο ότι ο Ματίας Αλμέιδα δέχεται ένα χρήσιμο εργαλείο στο ρόστερ του. Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που σήμερα αγωνίζεται στην Κύπρο με την Ομόνοια, πέτυχε μόλις έξι τέρματα, την ίδια ώρα που το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας σημείωσε 17! Πρόκειται προφανώς για έναν παίκτη που βρίσκεται σε καθοδική πορεία και αντικαταστάθηκε από έναν άλλο, που διανύει μόνιμη άνοδο!
c_12.jpg

Αυτοί είναι οι τρεις βασικού πυλώνες πίσω από την μεταγραφή του Φαν Βέερτ στην «Ένωση». Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αναμένει κανείς μυθικές εμφανίσεις και γκολ ποιήματα, ωστόσο αυτό που είναι δεδομένο είναι η σταθερότητα και η προσπάθεια. Μένει να δούμε πιο είναι το ταβάνι του.

Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0