Πρόσωπα

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος «αφηνιάζει» όταν ο Παναθηναϊκός παίζει μακριά από τη Λεωφόρο! (video)

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος «αφηνιάζει» όταν ο Παναθηναϊκός παίζει μακριά από τη Λεωφόρο! (video)

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος σκόραρε στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Παναθηναϊκού στην Κρήτη και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, συνεχίζοντας παράλληλα το σερί που έχει χτίσει με γκολ στους εκτός έδρας αγώνες των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στην φετινή Super League και βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας. «Θύμα» του ο ΟΦΗ, τον οποίο κέρδισε με σκορ 2-0 στο Γεντί Κουλέ. Μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους «πράσινους», αφού ήταν μόλις η δεύτερη επικράτησή τους την τελευταία δεκαετία στο Ηράκλειο.

Σκόρερ για το «τριφύλλι» ήταν οι Σεμπάστιαν Παλάσιος και Αντράζ Σπόραρ. Κι αν για τον τελευταίο ήταν το «παρθενικό» του γκολ στην Super League, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Αργεντίνο, ο οποίος έχει βοηθήσει αρκετά στο σκοράρισμα τον Παναθηναϊκό, όντας ο πρώτος σκόρερ του στο πρωτάθλημα της περσινής σεζόν. Μάλιστα, φαίνεται να χτίζει μια ιδιαίτερη παράδοση όσον αφορά τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας του, καθώς από τα έντεκα γκολ του μέσα στο 2022, τα δέκα έχουν σημειωθεί μακριά από τη Λεωφόρο.

 

Το Κυριακάτικο (28/8) γκολ του Παλάσιος κόντρα στον ΟΦΗ (2/2/22) ήταν το δεύτερο που σημειώνει κόντρα στους Κρητικούς, αφού είχε βρει δίχτυα και στο περσινό ματς στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 3-2. Το σερί του ωστόσο είχε ξεκινήσει λίγες αγωνιστικές νωρίτερα (9/1/22), όταν με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στην έδρα του Βόλου.

 

Έκτοτε, πέτυχε από ένα γκολ κόντρα σε ΠΑΟΚ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλωνα Σμύρνης, Λαμία και δύο κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Παλάσιος ήταν μάλιστα αυτός που άνοιξε το δρόμο στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο Γ. Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό για τα play off, ενώ στο μεσοδιάστημα έπραξε ανάλογα και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όμως αυτή τη φορά στη Λεωφόρο.

Έτσι είναι φανερό πως πλέον ο Παλάσιος χτίζει ένα δικό του σερί όσον αφορά τους εκτός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού. Κάτι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ανάγκη άλλωστε, αφού στα παιχνίδια μακριά από τη Λεωφόρο το «τριφύλλι» έδειξε πέρυσι ότι δυσκολευόταν αρκετά, έχοντας ρεκόρ τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και οκτώ ήττες και σαφώς χρειάζεται γκολ όπως του Αργεντίνου για να μην βρεθεί σε ίδιο… τέλμα!

Αναλυτικά τα γκολ του Παλάσιος με την φανέλα του Παναθηναϊκού:

2021/22

Παναθηναϊκός – Ιωνικός 4-1 (56’ πεν. Παλάσιος)

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-0 (75’ Παλάσιος)

Παναθηναϊκός – Άρης 2-0 (14’ Παλάσιος)

Βόλος – Παναθηναϊκός 3-1 (90+3’ πεν. Παλάσιος)

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 3-2 (42’ Παλάσιος)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1 (6’ Παλάσιος)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός 0-1 (81’ Παλάσιος)

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός 0-3 (13’ πεν. Παλάσιος)

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-0 (18’ Παλάσιος)

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-2 (75’, 77’ Παλάσιος)

Λαμία – Παναθηναϊκός 0-2 (58’ Παλάσιος)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-2 (10’ Παλάσιος)

2022/23

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-2 (16’ Παλάσιος)

 

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0