Πρόσωπα

Ο Μπούργος «τελειώνει» από τον Άρη, για να μην... καεί ένα όμορφο και πανάκριβο πρότζεκτ! (video)

Ο Μπούργος «τελειώνει» από τον Άρη, για να μην... καεί ένα όμορφο και πανάκριβο πρότζεκτ! (video)
Οι «δρόμοι» του Άρη και του Χερμάν Μπούργος χωρίζουν. Ο Παναιτωλικός ήταν το «κερασάκι» στην τούρτα, αλλά οι βάσεις του διαζυγίου, τέθηκαν πολύ νωρίτερα!
Σχετικά Άρθρα

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Χερμάν Μπούργος έχει ξεκινήσει, μιας και η αποχώρησή του από τον Άρη, μοιάζει ειλημμένη απόφαση.

Το νέο «κάζο» κόντρα στον Παναιτωλικό, με τους Θεσσαλονικείς να χάνουν με 3-1 (28/08) στη 2η αγωνιστική της Super League, ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το «ποτήρι», σε μία σεζόν, που ο Άρης έκανε την υπέρβαση στο μεταγραφικό παζάρι και δημιούργησε ένα από τα πληρέστερα -αν όχι το πληρέστερο- ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας του.

Αν αναλογιστεί κανείς πως μόλις πριν δύο εβδομάδες, βίωσε και έναν επώδυνο αποκλεισμό στα προκριματικά του Europa Conference League από μία ομάδα που μόνο ως φόβητρο δεν λογίζεται, το «παζλ» που έφερε την οριστική ρήξη με τον 53χρονο Αργεντίνο προπονητή, ολοκληρώνεται.


Το ξέφρενο ξεκίνημα της θητείας του Μπούργος στον Άρη, από τις 23 Φεβρουαρίου του 2022 που κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Οι τρεις σερί νίκες, κόντρα σε Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό, αποδείχθηκαν «πυροτέχνημα», με τους πρώτους «τριγμούς» στην καρέκλα του, να ξεκινούν από το τέλος της περασμένης σεζόν.

Η εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεδομένα δημιούργησε αγωνιστικούς προβληματισμούς οι οποίοι όμως διογκώθηκαν, όταν οι ιθύνοντες του συλλόγου ξεκίνησαν να διαπιστώνουν πως ο Μπούργος άρχισε να «χάνει» τα αποδυτήρια.

Οι υψηλές βλέψεις της φετινής σεζόν, λόγω των οικονομικών υπερβάσεων του προέδρου του συλλόγου, Θεόδωρου Καρυπίδη, δεν μετουσιώθηκαν σε πρόκριση στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, παρότι δεν βρέθηκαν ποδοσφαιρικοί «γίγαντες» στο διάβα του Άρη και ένας μεγάλος στόχος της σεζόν, χάθηκε με το... καλημέρα! Ειδικά εκείνο το πρώτο ματς στο Ισραήλ, στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ήταν η αφορμή για να «σπάσει» το γυαλί που δύσκολα θα ξανακολλούσε.


Εν τέλει, δόθηκε πίστωση χρόνου, ώστε η ομάδα να ξεκινήσει με αυτόν στο «τιμόνι» το πρωτάθλημα, παρά την όποια δυσπιστία υπήρχε. Το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως, δεν άφησε περιθώρια.

Ο Άρης ενισχύθηκε κι άλλο, παρά τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη και όπως όλα δείχνουν, ψάχνει τον τρόπο για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το έμψυχο υλικό του. Δεν έχει σκοπό να παραδώσει, όμως, μία τόσο σοβαρή και ακριβή επένδυση, σε έναν άνθρωπο που όχι μόνο δεν «άρπαξε» τις ευκαιρίες που του δόθηκαν από τα… μαλλιά, αλλά δείχνει από νωρίς να μην μπορεί να εκπληρώσει τις μεγάλες απαιτήσεις-βλέψεις που υπάρχουν, στη φετινή σεζόν.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0