Πρόσωπα

Αντόνιο Τσόλακ: Πέρσι εκδικητής, φέτος… λυτρωτής στο Άιμπροξ!

Αντόνιο Τσόλακ: Πέρσι εκδικητής, φέτος…  λυτρωτής στο Άιμπροξ!

Ο Αντόνιο Τσόλακ ηγήθηκε της ανατροπής της Ρέιντζερς κόντρα στη Σεν Ζιλουάζ το βράδυ της 9ης Αυγούστου 2022 για τα προκριματικά του UEFA Champions League, ενώ (περίπου) ένα χρόνο πριν (10 Αυγούστου 2021) καταδίκαζε σε αποκλεισμό τη… μελλοντική του ομάδα. 

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ, είναι το πρόσωπο των ημερών στη Ρέιντζερς, καθώς, μετά την ήττα του πρώτου αγώνα από την Σεν Ζιλουάζ με 2-0, για τα προκριματικά του Champions League, ο Κροάτης δέχθηκε αυστηρή κριτική από τους φιλάθλους της ομάδας αλλά και τον… θρύλο των «Gers», Μαρκ Χέιτλι. Ο οποίος τον χαρακτήρισε ως «χάσιμο χρόνου». 

Ωστόσο, ο Τσόλακ μίλησε στο… γήπεδο το Σαββατοκύριακο, σκοράροντας το ένα από τα δύο γκολ στη νίκη του πρωταθλήματος επί της Κίλμαρνοκ. Αφήνοντας το καλύτερο για το… τέλος, αφού όταν οι Σκωτσέζοι τον χρειάστηκαν πιο πολύ από ποτέ, εκείνος βρέθηκε στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή, για να κάνει το 2-0, ενάντια στη Σεν Ζιλουάζ στο «Άιμπροξ». Έτσι ώστε, να πάρει τη σκυτάλη ο Μάλικ Τίλμαν λίγα λεπτά αργότερα και να ολοκληρώσει την ανατροπή (3-0). 

Βέβαια, ο 28άχρονος δεν σκόραρε μόνο το πρώτο του γκολ με τη μπλε φανέλα στην Ευρώπη, αλλά παράλληλα εξιλεώθηκε απέναντι στους οπαδούς που είχε πληγώσει, στην ίδια έδρα, (περίπου) ένα χρόνο πριν. Όταν αγωνιζόταν με τη Μάλμε, σκοράροντας δύο γκολ επί της Ρέιντζερς, σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (53’ 57’) για να ολοκληρώσει την ανατροπή (2-1) και να δώσει το «χρυσό» εισιτήριο στους «μπλε» της… Σουηδίας. 

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0