Πρόσωπα

Έφυγε από την ζωή ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος!

Έφυγε από την ζωή ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος!

Η «πράσινη» οικογένεια μέσα σε μια εβδομάδα αποχαιρετάει ένα δεύτερο μέλος του. Ο πρώην πρόεδρος του Α.Ο. Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος!

Το μεσημέρι της Τετάρτης (27/7) έγινε γνωστός ο θάνατος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Ανδρέου, ο οποίος έφυγε από την από την ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Το απόγευμα του Σαββάτου (30/7) έφυγε από την ζωή ένας πρώην πρόεδρος του Α.Ο. Παναθηναϊκού, ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, σε ηλικία 98 ετών. Τον «χαμό» του έκανε γνωστό ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός!

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του άλλοτε Προέδρου του Συλλόγου, Αχιλλέα Μακρόπουλου.

Η πράσινη οικογένεια θρηνεί την απώλεια ενός διαχρονικού παράγοντα του «τριφυλλιού» από τη δεκαετία του ’70, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Παναθηναϊκού από το 2011 μέχρι το 2013.

Ήταν ενεργό Παναθηναϊκό μέλος με παρουσία σε πολλά αθλήματα και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ιστορία του Συλλόγου.

Σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκαν τα κατωτέρω ως ένδειξη πένθους αλλά και σεβασμού σε έναν άνθρωπο που προσέφερε πολλά στον Παναθηναϊκό μας επί σειρά ετών.

 

              1.  Θα κατατεθεί στεφάνι από τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

 

              2. Τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 2 Αυγούστου.

 

              3. Η σημαία του Συλλόγου στο Απόστολος Νικολαΐδης θα είναι μεσίστια την ημέρα της κηδείας.

 

              4. Θα παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου στην κηδεία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης