Πρόσωπα

Ραούλ Μορικέλι: Από μαθητής του Μουρίνιο στη Ρόμα… στον ΠΑΟΚ Β’!

Ραούλ Μορικέλι: Από μαθητής του Μουρίνιο στη Ρόμα… στον ΠΑΟΚ Β’!

Ο Ραούλ Μορικέλι, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ιταλικό πρωτάθλημα νέων που είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους Αλμπέρτο Ντε Ρόσι και Ζοζέ Μουρίνιο, έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τον… ΠΑΟΚ Β’ του Πάμπλο Γκαρσία. 

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε μία σπουδαία μεταγραφή από το… πουθενά. Αυτή του Ραούλ Μορικέλι από την Primavera της Ρόμα, με τον 19άχρονο αμυντικό να υπολογίζεται αρχικά για την 2η ομάδα του «Δικέφαλου του Βορρά». 

Μαζί με τον Κεραμίτση το μέλλον της Ρόμα

 Morichelli_passa_il_pallone2-1650659806408.jpg--roma__morichelli__foto_stefano_d_offizi_.jpg

Μορικέλι-Κεραμίτσης ήταν μέχρι πρότινος, το προγραμματισμένο αμυντικό δίδυμο της Ρόμα για την επόμενη… δεκαετία. Δύο αθλητικοί αμυντικοί που πραγματοποίησαν μία τρομερή χρονιά και έφτασαν μία ανάσα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αμφότεροι, ανταμείφθηκαν από τον ΖοζέΜουρίνιο, ο οποίος τους «φώναξε» ουκ ολίγες για να προπονηθούν με την αντρική ομάδα. Με τον Έλληνα αμυντικό να έχει την τιμή να αγωνιστεί λίγα λεπτά και σε αγώνα πρωταθλήματος. 

Τα δεδομένα για Μορικέλι αλλάζουν με την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Διότι από εδώ και πέρα, μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται με έναν Έλληνα στο πλευρό του, αλλά αυτός θα είναι ο Κουλιεράκης. Ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην προετοιμασία της Ολλανδίας τουΆπελντοορν, αλλά είναι έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση μακριά από την Ιταλία και τον πιθανά πιο ενεργό ρόλο σε αντρική ομάδα, κάνοντας υπερήφανο τον μέντορά του, Αλμπέρτο Ντε Ρόσι

Κίνηση από το πάνω ράφι 
FYH9QBHXEAMzipn.jpg

Δίχως αμφιβολία, αυτή η μεταγραφική κίνηση των «ασπρόμαυρων», είναι πολλά υποσχόμενη για την δεύτερη ομάδα αλλά και στη συνέχεια για την πρώτη ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, έχει έρθει στην Θεσσαλονίκη για τέτοιου είδους μεταγραφές για λογαριασμό της πρώτης αλλά και της δεύτερης ομάδα. 

Το πλάνο του να αγοράζει νέους ποδοσφαιριστές, να τους «ωριμάζει» ποδοσφαιρικά και στη συνέχεια να τους πουλάει σε υψηλή τιμή είναι ένας από τους λόγους που ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής έχει πρωταγωνιστήσει σε αυτή την θέση σε Μπενφίκα και Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παράλληλα, η προσθήκη Μορικέλι τονίζει και κύρος, καθώς αρκετές ομάδες της Serie B πάλεψαν για την υπογραφή του, αλλά στο τέλος ο ίδιος διάλεξε το νέο project του ΠΑΟΚ.

Φοίβος Πεφάνης 

www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0