Πρόσωπα

Κάλεντ Νάρεϊ: Ένα ταχύτατο εξτρέμ που «σερβίρει»… ασταμάτητα! (video)

Κάλεντ Νάρεϊ: Ένα ταχύτατο εξτρέμ που «σερβίρει»… ασταμάτητα! (video)

Ο Κάλεντ Νάρεϊ είναι ένας «σπρίντερ» ποδοσφαιριστής που έρχεται στον ΠΑΟΚ και στην Τούμπα για να σκοράρει, να μοιράσει «έτοιμα» γκολ στους συμπαίκτες του και κυρίως να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο πλάι του Ραζβάν Λουτσέσκου.

 

Η υπόθεση Κάλεντ Νάρεϊ είχε αίσιο τέλος για τον «Δικέφαλο» του Βορρά, με τον Γερμανό να κλείνει τελικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, έναντι 1.5 εκατομμυρίων ευρώ, που με κάποια μπόνους μπορεί να ανέλθουν τα 1.7 εκατ. Ο Ρουμάνος τεχνικός διευρύνει το ρόστερ του με χαρακτηριστικά ενός παίκτη που δεν υπήρχαν μέχρις στιγμής στην ομάδα και σίγουρα θα βοηθήσουν από τη νέα σεζόν.

Πρωταγωνίστησε στην Φορτούνα – Τον «ξέρει» η… μισή Γερμανία

PaderbornNarey_1.jpg

Έχοντας αγωνιστεί σε όλη του την καριέρα την καριέρα στη Γερμανία, από τα ερασιτεχνικά τμήματα μέχρι και τη Bundesliga, ο 27άχρονος πια Νάρεϊ αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ελλάδα για χάρη του ΠΑΟΚ. Στις παρουσίες του σε Ντόρτμουντ Β’, Μπάγερ Λεβερκούζεν Β’, Γκρόιτερ Φιρτ, Πάντερμπορν και Αμβούργο, η αλήθεια είναι πως ο ποδοσφαιριστής κινούταν σε… μέτριους ρυθμούς (μιλώντας πάντα για τους αριθμούς), αλλά η περσινή σεζόν με την Φορτούνα Ντίσελντορφ έκανε τον ΠΑΟΚ και τον Ζοσέ Μπότο να θέλουν να τον ντύσουν στα «ασπρόμαυρα». 

Ο λόγος; Πολύ απλά γιατί βγήκε πρώτος σε ασίστ στο πρωτάθλημα της Bundesliga 2, με αυτές να φτάνουν τις 15. Μάλιστα βρήκε δίχτυα και οκτώ φορές σε 30 αναμετρήσεις για να τον χρίσουν ως έναν από τους πιο πολύτιμους ποδοσφαιριστές στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Μία δεξιά πτέρυγα… μόνος του

w1900_h1066_x2395_y1345_RP_fs-f95-13_1.webp

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα μπορεί κάλλιστα να βασιστεί πάνω του για το δεξί άκρο της επίθεσης αλλά ακόμα και για αυτό της άμυνας, μιας και ο ίδιος έχει αγωνιστεί ουκ ολίγες φορές σε αυτή την πλευρά ως οπισθοφύλακας. Ο Νάρεϊ είναι ένας ποδοσφαιριστής που ο έρχεται στον ΠΑΟΚ για να δώσει ενέργεια και αντοχή, είναι αρκετά γρήγορος, έχει δυνατό σουτ και δίχως αμφιβολία θα «πιέσει» και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που αγωνίζεται κυρίως σε αυτή τη πλευρά. Όπως και ο Σέρβος, έτσι και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ασπρόμαυρων» δεν τα παρατάνε εύκολα και δίνουν το 100% στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, με την βοήθεια και τις κατάλληλες οδηγίες από τον Λουτσέσκου, ο ΠΑΟΚ θα έχει την «άνεση» να στηριχθεί (και) στις λύσεις του Νάρεϊ, ακόμα και αν αυτές μπορεί να είναι και από τον πάγκο. 


Φοίβος Πεφάνης 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0