Πρόσωπα

Παναθηναϊκός: Μπορεί να διεκδικήσει μια θέση ο Καμπετσής;

Παναθηναϊκός: Μπορεί να διεκδικήσει μια θέση ο Καμπετσής;

Ο Αργύρης Καμπετσής είναι και πάλι στο ενεργό δυναμικό του Παναθηναϊκού, το μεγάλο ερώτημα είναι «θα παραμείνει;».

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Ο Αργύρης Καμπετσής μετά από μια χρονιά έξω από την Ελλάδα και την Ολλανδική Βίλεμ, επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Έλληνας φορ, έδωσε το παρών και στον τελικό κυπέλλου και παρακολούθησε από τις κερκίδες τον αγώνα της ομάδας στην οποία ανήκει.

Ο Αργύρης, είναι δεσμευμένος για ακόμη δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό. Την περσινή χρονιά, το τριφύλλι δεν εμπιστεύθηκε τον Έλληνα φορ και προτίμησε να τον παραχωρήσει σε δανεισμό για τον λόγω του ότι Ιωαννίδης, Καρλίτος και Μακέντα η θέση του σέντερ φορ ήταν υπέρ-καλυμμένη. Πλέον όμως, ο 23χρονος από τη Δευτέρα (20/6) είναι και πάλι στην καθημερινότητα και πλέον αυτός που αποφασίζει για το μέλλον των δύο πλευρών είναι ο Παναθηναϊκός.

Μέχρι στιγμής, δεν οι δύο πλευρές δεν έχουν «κάτσει στο τραπέζι» για να συζητήσουν σχετικά με το μέλλον της σχέσης τους, κάτι που σημαίνει πως ο Έλληνας επιθετικός θα συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας και θα έχει μια ευκαιρία επανένταξης στους πράσινους.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / PLAY OFF / SUPERLEAGUE 2020-2021

Η περίπτωση του Αργύρη Καμπετσή θα εξεταστεί μέσα στο καλοκαίρι, με τον παίκτη να «κρατάει» την τύχη στα χέρια του. Στην εκδήλωση της παρουσίασης της νέας φανέλας, ο παίκτης έδωσε το παρών, ήταν χαρούμενος με την επιστροφή του και θα τα δώσει όλα για την παραμονή του.

Μάλιστα, την Τρίτη (22/6) συμμετείχε στην πρώτη προπόνηση, μαζί με τον Σαβιέ, ο οποίος επέστρεψε και αυτός. Η παραμονή του Έλληνα επιθετικού χαρακτηρίζεται δύσκολη, καθώς ο Παναθηναϊκός ψάχνει ένα φορ… βαρβάτο, ενώ από πίσω καραδοκεί ο Φώτης Ιωαννίδης αφού έχει αποδείξει πως δικαιούται την θέση!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0