Πρόσωπα

«The Drake' s Curse»: Ο ράπερ φίλος των ποδοσφαιριστών... κατάρα για τους κορυφαίους συλλόγους!

«The Drake' s Curse»: Ο ράπερ φίλος των ποδοσφαιριστών... κατάρα για τους κορυφαίους συλλόγους!

Μία φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου με πρωταγωνιστές τον Καρίμ Μπενζεμά και τον πασίγνωστο ράπερ Drake, αναζωπύρωσε και πάλι την κουβέντα για μία... «κατάρα» που εδώ και χρόνια καλά κρατεί! 

Προχθές (17/06) κυκλοφόρησε το τελευταίο του album με τίτλο «Honestly, Nevermind», ενώ πριν από λίγες ώρες εμφανίστηκε να το γιορτάζει με τον βασικό υποψήφιο για την κατάκτηση της χρυσής μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά. Ο Καναδός καλλιτέχνης με το προσωνύμιο Drake είναι λάτρης της καλαθοσφαίρισης και των Τορόντο Ράπτορς, ωστόσο προτιμάει να συχνάζει τακτικά με κορυφαίους ποδοσφαιριστές της «γηραιάς ηπείρου».

Ως εδώ όλα καλά. Όχι όμως και γι' αυτούς που πιστεύουν στις προκαταλήψεις και τις δεισιδαιμονίες, οι οποίοι έχουν διαφορετική γνώμη, καθώς θέλουν τον 35χρονο ράπερ να φέρνει κακοτυχία σε όποιον ποζάρει μαζί του. 

Η αρχή έγινε με τον Κουρζαβά της Παρί, ο οποίος είχε αναρτήσει φωτογραφία μαζί του στο instagram, μόνο για να ακολουθήσει η πεντάρα και ο διασυρμός της ομάδας του από την θεωρητικά πιο αδύναμη Λιλ. Σειρά πήρε ο Κουν Αγκουέρο, ο οποίος στον αμέσως επόμενο αγώνα από την συνάντηση του έχασε πέναλτι απέναντι στην Τότεναμ... για να έρθει ο απίστευτος αποκλεισμός από τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολούθησε ο Ομπάμεγιανγκ, ο οποίος είδε ευθύς αμέσως την Άρσεναλ να χάνει απρόσμενα από την Έβερτον, για να φτάσουμε στο παράδειγμα της Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΜάρκους ΡάσφορντΤζέσι Λίνγκαρντ και Πολ Πογκμπά παρακολούθησαν συναυλία του στην O2 Arena του Λονδίνου, με τον τελευταίο να τον επισκέπτεται στα καμαρίνια. Δε νομίζω πλέον να πέφτετε από τα σύννεφα στο άκουσμα του αποκλεισμού που ακολούθησε στον προημιτελικό του FA Cup από την Γουλβς...

Τελευταίο παράδειγμα ο Τζέιντον Σάντσο, όντας ακόμη παίκτης της Ντόρτμουντ. Μία συνάντηση αρκούσε για τον Άγγλο διεθνή, ώστε να δει την ομάδα του να ταπεινώνεται στο Der Klasiker από την Μπάγερν Μονάχου, με το τελικό σκορ να γράφει 5-0.

Έτσι ο μύθος γύρω από την αρνητική παράδοση του Drake γιγαντώθηκε, έγινε αστικός μύθος και προβλήθηκε μέχρι και στα social media κορυφαίων συλλόγων. Η Ρόμα χαριτολογώντας είχε αναρτήσει στο twitter μήνυμα που ζητούσε από τους αθλητές της να μην επισκεφθούν τον Καναδό ράπερ μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων...

Στην Ρεάλ μπορούν να είναι ήσυχοι, μετά και από την κατάκτηση του Champions League, ότι ο Μπενζεμά δεν θα μεταφέρει την κατάρα στην Μαδρίτη. Ο ίδιος απολαμβάνει τις διακοπές του έπειτα από την κορυφαία σεζόν την καριέρας του, έτοιμος να γεμίσει μπαταρίες και να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρώτη του χρυσή μπάλα. 

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0