Πρόσωπα

Τα ποδοσφαιρικά «αστέρια» που αντί να δίνουν… πανελλήνιες, καθηλώνουν τους θεατές! (video)

Τα ποδοσφαιρικά «αστέρια» που αντί να δίνουν… πανελλήνιες, καθηλώνουν τους θεατές! (video)

Η ώρα των πανελληνίων… έφτασε. Το BN Sports, με αφορμή αυτό, σας παρουσιάζει 5+1 που ταλέντα που θα έδιναν… εξετάσεις αλλά προτίμησαν να κάνουν την διαφορά στον πλανήτη.

Και έρχεται εκείνος ο κόμπος στο στομάχι. Για τα περισσότερα παιδιά, οι πανελλήνιες είναι το πρώτο μεγάλο εμπόδιο που έχουν να διαβούν, ακόμα και αν είναι απλώς το πρώτο σκαλί της ζωής. Αρκετά από αυτά τα παιδιά δεν έχουν καν ενηλικιωθεί και οι θυσίες που έχουν κάνει είναι αμέτρητες για να φτάσουν ως εδώ.

Οι εξετάσεις ξεκίνησαν όμως το BN Sports, παίρνει τη πάσα για να σας παρουσιάσει τους 5+1 ποδοσφαιριστές που αυτή τη στιγμή, αντί να δίνουν… «πανελλήνιες», δοξάζονται στους αγωνιστικούς χώρους.

Γκάβι (Μπαρτσελόνα)

Το ταλέντο της… Ευρώπης. Ο Γκάβι έχει κάνει τους πάντες να στρέψουν τα βλέμματά τους προς εκείνον. Ο 17χρονος μέσος κέρδισε την εμπιστοσύνη των Κούμαν και Τσάβι φέτος ήταν ο βασικός κρίκος της Μπαρτσελόνα παρότι δεν έχει ενηλικιωθεί καν. Συγκεκριμένα, κατέγραψε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με δύο γκολ και έξι ασίστ ως ενεργητικό του ενώ αποτελεί ένα από τα μεγάλα αστέρια του μέλλοντος.

Γιουσούφα Μουκουκό (Ντόρτμουντ)

Ολόκληρη Ντόρτμουντ… ανυπομονούσε να γίνει 16 για να του προσφέρει το επαγγελματικό του ντεμπούτο. Ένα πραγματικό πολυβόλο που πριν καν ενηλικιωθεί έχει αποκτήσει τεράστια φήμη και όχι άδικα. Ο Γιουσούφα Μουκουκό μέτρησε 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δύο γκολ και έπειτα από την αποχώρηση του Χάαλαντ, ο 17χρονος φορ ίσως κερδίσει θέσεις στο ρόστερ.

Άντζελο Γκαμπριέλ (Σάντος)

Όλοι ξέρουμε για τη Σάντος και τα ταλέντα που αναπαράγει. Ο βραζιλιάνικος σύλλογος φαίνεται πως έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με το project που λέγεται Άντζελο Γκαμπριέλ. Ο 17χρονος εξτρέμ ήδη κοστίζει 10 εκατ. ευρώ στο transfermarkt και δεν αποκλείεται να τον δούμε στην Ευρώπη σε ένα με δύο χρόνια. Μέσα σε έξι συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, έχει παρουσιάσει τεράστια δείγματα του ταλέντο του.

Αρντά Γιουλέρ (Φενέρμπαχτσε)

Το μεγαλύτερο ταλέντο της Τουρκίας. Γεννημένος το 2005, ο Αρντά Γκιουλέρ έχει ήδη γίνει επαγγελματίας με τη Φενέρμπαχτσε και άπαντες στον σύλλογο έχουν ρίξει όλο το βάρος στον νεαρό μεσοεπιθετικό. Ο απίστευτος τρόπος να διαχειρίζεται τη μπάλα σε συνδυασμό με το ώριμο και κάθετο παιχνίδι του, κάνει τον νεαρό άσο να ανεβαίνει κατακόρυφα επίπεδα. Ήδη έχει 16 επίσημες συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο με απολογισμό τρία γκολ και πέντε ασίστ.

Ρότζερ Φερνάντες (Μπράγκα)

Ο «βενιαμίν» της λίστας. Ο Ρότζερ Φερνάντες δεν έχει κλείσει ούτε τα 17 του χρόνια (!) και έχει ήδη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στη Πορτογαλία. Η Μπράγκα του έδωσε την ευκαιρία να γίνει επαγγελματίας και εκείνος έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Τα τρία γκολ σε δέκα συμμετοχές μέχρι τώρα δηλώνουν την ποιότητα αλλά και το ταλέντο του 16χρονου εξτρέμ, που κάνει «γκελ» ήδη στους μεγάλους της χώρας.

Στυλιανός Βροντής (ΑΠΟΕΛ)

Το BN Sports σας αποκάλυψε με αποκλειστικές πληροφορίες πως τρία μεγάλα κλαμπ στην Ελλάδα ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του. Λογικό κιόλας. Ο Στυλιανός Βροντής έχει κάνει θραύση στον ΑΠΟΕΛ και για αυτό αναδείχθηκε ο κορυφαίος έφηβος της σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κύπρο. Επίσημο ντεμπούτο δεν έχει κάνει αλλά με τους μικρούς του κυπριακού συλλόγου κάνει θαύματα από τη θέση του αμυντικού μέσου και ας είναι μόλις 17 ετών.

*Το BN Sports εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις!

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0