Πρόσωπα

Αμπουμπακάρ Καμαρά: Ο φορ που δεν έμαθε να είναι πρώτος σκόρερ, αλλά… χρυσός!

Αμπουμπακάρ Καμαρά: Ο φορ που δεν έμαθε να είναι πρώτος σκόρερ, αλλά… χρυσός!

Δεν είναι ο φορ των δεκάδων γκολ, αλλά ο άνθρωπος που σώζει την παρτίδα την κατάλληλη στιγμή. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά «ξέρανε» τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, χάρισε τη νίκη στον Άρη και αποδεικνύει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του.

Το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ, ήταν πέρα από τα δεδομένα του Άρη. Εκτός ορίων θα έλεγε κανείς. Ωστόσο, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν αποτελούσε ποτέ στην καριέρα τουτον άνθρωπο των πολλών τερμάτων. Αντίθετα, έβαζε λίγα αλλά… καλά. Πολύ καλά. Και αυτό ακριβώς κάνει στους «κίτρινους».

Κόντρα στον ΠΑΟΚ, μέσα στην Τούμπα, έγινε ο ήρωας καθώς με δικό του τέρμα, η ομάδα πήρε τεράστιο διπλό με 1-0 και ονειρεύεται… Ευρώπη. Αυτό δεν ήταν το πρώτο γκολ του που χαρίζει σημαντικούς βαθμούς στους «κίτρινους». Για την ακρίβεια, ήταν το 5ο (!) μέσα στη σεζόν.

SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ / MOTION TEAM)

Άρης – Παναθηναϊκός 1-0

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League στην κανονική διάρκεια, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έδειξε από νωρίς την αξία του. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Αφρικανός φορ δήλωσε παρών και μόλις στο 10ο λεπτό, άνοιξε το σκορ για τους «κίτρινους». Ένα τέρμα που δεν κατάφερε ποτέ να απαντήσει ο Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα ο Άρης να φύγει με τους τρεις πόντους.

3269247.jpg

Άρης – Ιωνικός 1-0

Για την 15η αγωνιστική, και πάλι στο στάδιο της Θεσσαλονίκης, ο Άρης φιλοξένησε τον Ιωνικό, με στόχο την… εκδίκηση από την ήττα του πρώτου γύρου στη Νίκαια. Στο πρώτο μέρος, η ομάδα δεν βρήκε λύσεις, όμως στην επανάληψη, ένας… Καμαρά ήταν αρκετός. Συγκεκριμένα, στο 49ο λεπτό, μετά από κερδισμένο πέναλτι του Μαντσίνι, ο Αφρικανός άσος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και χάρισε το πολύτιμο τρίποντο με 1-0 στον Άρη.

kamara_2.jpg

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-2

Πέρα από τη Θεσσαλονίκη, ο Καμαρά έδειξε τη δυναμική του και στα εκτός έδρας. Συγκεκριμένα, στο γήπεδο της Τρίπολης, απέναντι στον τοπικό Αστέρα, ήταν ο άνθρωπος που έλυσε τις δυσκολίες του ματς και άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό. Το τέρμα του ήταν αυτό που χάριζε ένα τεράστιο διπλό στον Άρη, όμως ο Σάσα στο 97’ κλείδωσε τη νίκη με 2-0, χωρίς αυτό να αναιρεί πόσο σημαντικό ήταν το τέρμα του Αφρικανό επιθετικού.

kamara_190148_1.jpg

Άρης – Ολυμπιακός 2-1

Και φτάνουμε στη τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο Άρηςφιλοξενεί τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Ελ Αραμπί βάζει μπροστά στο σκορ τους «ερυθρόλευκους» στο 13ο λεπτό. Το πρώτο μέρος κλείνει έτσι, με τον Άρη να ψάχνει την ισοφάριση για να φτάσει μέχρι τη μεγάλη ανατροπή. Σε αντίθεση με τα άλλα ματς, ο Καμαρά δεν πέτυχε το νικητήριο γκολ αλλά εκείνο που θα άνοιγε τον δρόμο για το τρίποντο. Στο 52’, εκμεταλλεύεται την ασίστ του Εντιαγέ και με ωραίο δεξί σουτ νικάει τον Βατσλίκ για το 1-1. Τελικά, ο Άρης επικράτησε με 2-1 χάρη στο φάουλ του Γκάμα.

SUPERLEAGUE 2021-2022 / QǓ - ϓ֐

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0