Πρόσωπα

Έρλινγκ Χάαλαντ και Μάντσεστερ Σίτι: Μία σχέση... χρόνων μέσα από πέντε κλικ!

Έρλινγκ Χάαλαντ και Μάντσεστερ Σίτι: Μία σχέση... χρόνων μέσα από πέντε κλικ!

Η «βόμβα» του καλοκαιριού έσκασε πριν καν μπούμε στους θερινούς μήνες, καθώς ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι επίσημα ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι. Μία σχέση, που το BN Sports, σας αποδεικνύει πως κρατούσε… χρόνια.

Τα τελευταία δύο χρόνια, το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ είναι από τα πρώτα ονόματα σε κάθε μεταγραφική λίστα. Ο Νορβηγός επιθετικός είναι εξωπραγματικός για τα ανθρώπινα δεδομένα και ήταν αναμενόμενο να αλλάξει ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τελικά το έκανε από τον… Μάϊο, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να βγει νικήτρια στη τεράστια μάχη που έδωσε με τα κορυφαία κλαμπ του πλανήτη και τον κάνει δικό του. Το BN Sports από την πλευρά, μέσα από πέντε κλικ, θα δείχνει γιατί οι «πολίτες» ήταν πάντα το… φαβορί στην καρδιά του διεθνή άσου.

Σίτι από… κούνια

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήρθε στη ζωή τον Ιούλιο του 2000. Ήταν το μεγαλύτερο δώρο για τον πατέρα του, Αλφ, όμως όχι και το μοναδικό με το πρώτο καλοκαίρι του 21ου αιώνα. Την ίδια περίοδο, η Μάντσεστερ Σίτι έβγαζε από τα ταμεία της τέσσερα εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον έμπειρο μέσο. Έτσι, ο μικρός Έρλινγκ, ουσιαστικά μεγάλωσε ντυμένος στα χρώματα της Μάντσεστερ Σίτι και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα της.

evXrq0g.jpg

Δίπλα στην ομάδα και μετά την αποχώρηση του πατέρα του!

Ο Αλφ Χάαλαντ έμεινε στη Μάντσεστερ Σίτι για τρία χρόνια, όμως ποτέ δεν σταμάτησε να υποστηρίζει τον σύλλογο. Ήταν δίπλα σε κάθε επιτυχία και φυσικά, μετά το τρελό πρωτάθλημα με τον Σέρχιο Αγουέρο, το 2011, έδειξε την στήριξή του μέσω του… Έρλινγκ. Ο γιός του φόρεσε τη φανέλα της ομάδας και έβγαλε φωτογραφία με αυτή, ωστόσο, ακόμα, δεν έκανε τόσο… σάλο, όσο κάνει τώρα.

0_dmd5qbelnxt31.jpg

Στις εξέδρες του Έτιχαντ…

Όσο μεγάλωνε ο Νορβηγός επιθετικός, τόσο συνδεόταν με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο πατέρας του έχει τραβήξει σέλφι με τον ίδιο και τον γιο του στο Έτιχαντ να παρακολουθούν τη Μάντσεστερ Σίτι και μάλιστα, ντυμένοι στα χρώματα της ομάδας τους. Ο Χάαλαντ το έκανε αυτό ακόμα και όταν μετακόμισε μόνιμα στη Νορβηγία, κάνοντας αρκετά ταξίδια με τον πατέρα του στο Νησί για χάρη των «πολιτών».

download_9.jpg

Το πλάνο κάτω από το σήμα της Μάντσεστερ Σίτι!

Η Ντόρτμουντ έπεσε πάνω στη Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των «16» του Champions League τη περσινή σεζόν. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έδειχνε από τότε την εκτίμησή του για τον σύλλογο, καθώς έχει τραβήξει φωτογραφία κάτω από το σήμα και το όνομα της ομάδας ενώ το πρόσωπό του όταν μπήκε στο Έτιχαντ, ήταν ένα «μήνυμα» για τη συνέχεια.

haaland-1.jpg

Η στιγμή με τον Φόντεν!

Ίσως η πιο δυνατή στιγμή του από εκείνο το ματς, ήταν με τον Φόντεν. Μετά το μεταξύ τους παιχνίδι, ο Νορβηγός άσος είχε μία ευχάριστη συνομιλία με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό, κρατώντας και μία φανέλα της Σίτι στον ώμο του από ανταλλαγή. Πολλά ήταν αυτά που πίστεψε ο φίλαθλος κόσμος πως είπε, όμως δεν θα μάθει κανείς τι ήταν ακριβώς αυτό που ειπώθηκε μεταξύ τους. Το μόνο σίγουρο, είναι πως θα είναι συμπαίκτες με τη νέα σεζόν.

NINTCHDBPICT000647451497.webp

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0