Πρόσωπα

Μάνουελ Νόιερ – Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι : Συνεχίζουν να σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στη Bundesliga!

Μάνουελ Νόιερ – Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι : Συνεχίζουν να σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στη Bundesliga!
Το δίδυμο της Μπάγερν Μονάχου(Νόιερ-Λεβαντόφκσι) δεν σταματάει να χαράζει το όνομά του στην ιστορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, με τον Γερμανό τερματοφύλακα να σημειώνει την 311η νίκη του σε 460 εμφανίσεις, προσπερνώντας τον Όλιβερ Καν και πιάνοντας πρωτιά. Ενώ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι έσπασε το φράγμα των 30 γκολ στη Bundesliga και ισοφάρισε τον πάλαι ποτέ Γκερντ Μίλερ.

Ο Μάνουελ Νόιερ μπορεί να θεωρηθεί πια «ο καλύτερος τερματοφύλακας» που έχει περάσει ποτέ από το γερμανικό ποδόσφαιρο, καθώς ξεπέρασε τον «θρύλο» και Διευθύνοντα Σύμβουλο των Βαυαρών, Όλιβερ Καν αλλά και τους συμπαίκτες του Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι και Τόμας Μίλερ χάρη σε αυτές τις 311 νίκες με τις φανέλες των Μπάγερν Μονάχου και Σάλκε.

Από την άλλη πλευρά ο Πολωνός στράικερ βάζει την σφραγίδα του σε μία ακόμη χρονιά στη Bundesliga, μιας και έχει βρει δίχτυα τουλάχιστον 30 φορές σε 5 σεζόν στα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου. Βέβαια, θα πρέπει να μείνει και του χρόνου στην ομάδα του Μονάχου εάν θέλει να καταλάβει την πρώτη θέση και να ξεπεράσει τον Γκερντ Μίλερ.

Αναλυτικά οι πέντε χρονιές του Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι με τα 30+ γκολ στη Bundesliga:

2021/22: 31 γκολ

2020/21: 41 γκολ

2019/20: 34 γκολ

2016/17: 30 γκολ

2015/16: 30 γκολ

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0