Πρόσωπα

Έχει βρει τον εαυτό του στην Τουρκία ο Μπαλοτέλι και ψάχνει την... υπέρβαση! (video)

Έχει βρει τον εαυτό του στην Τουρκία ο Μπαλοτέλι και ψάχνει την... υπέρβαση! (video)

Μπορεί να έχει ξεχαστεί, μπορεί να έχει πάψει να απασχολεί σε τόσο μεγάλο βαθμό την κοινή γνώμη, αλλά ίσως αυτό να είναι και προς όφελός του. Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει επιστρέψει για τα καλά και φορώντας την φανέλα της Ανταναντεμίσπορ έφτασε τα 10+ γκολ, για πρώτη φορά μετά από πέντε σεζόν!

Στην συνείδησή όλων, ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει εντυπωθεί ως ένας ποδοσφαιριστής που έχει ξεπεράσει τα 35 του χρόνια, βρίσκεται στο τέλος της καριέρας του και περισσότερο θα τον θυμόμαστε για την εξωαγωνιστικές του τρέλες.

Πιθανόν και για δύο «μυθικούς» πανηγυρισμούς του, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Το «Why Always me», με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι στο 6-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για τον τρόπο που αντέδρασε όταν σκόραρε απέναντι στην Γερμανία, εκπροσωπώντας την Ιταλία.

Ωστόσο, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, ο «τρελό-Μάριο» βρίσκεται ακόμη ανάμεσά μας και αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας, με την φανέλα της Ανταναντεμίσπορ, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν. Πριν από το ματς απέναντι στην Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα μετρούσε 10 γκολ και τρεις ασίστ σε 23 ματς, αλλά πλέον γύρισε τον χρόνο πίσω με θετικό πρόσημο.

Βρήκε δίχτυα στην ήττα με 3-2 της ομάδας του με πέναλτι και ξεπέρασε τα 10 γκολ σε μία χρονιά, για πρώτη φορά μετά το 2016. Τότε, την σεζόν 2016-17, το είχε κάνει με την φανέλα της Νις, μετρώντας 18 γκολ σε 28 ματς.

Μένει να δούμε αν θα ξεπεράσει και αυτόν τον αριθμό, ο οποίος αποτελεί και ρεκόρ στην καριέρα του. Άλλωστε, αν το 3-2 υπέρ της ομάδας του που επετεύχθη από τον ίδιο, δεν είχε ακυρωθεί, ο Μπαλοτέλι θα είχε φτάσει ένα βήμα πιο κοντά!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0