Πρόσωπα

Τσίρο Ιμόμπιλε: Ρέκορντμαν σε γκολ για τη Λάτσιο, ισοφάρισε το ρεκόρ του Σίλβιο Πιόλα (video)

Τσίρο Ιμόμπιλε: Ρέκορντμαν σε γκολ για τη Λάτσιο, ισοφάρισε το ρεκόρ του Σίλβιο Πιόλα (video)

Συνεχίζει να σκοράρει ο ασταμάτητος Τσίρο Ιμόμπιλε και έγινε πλέον 1ος σκόρερ όλων των εποχών στη Λάτσιο, φτάνοντας στα 143 γκολ τον Σίλβιο Πιόλα.

Ο Θρύλος συναντά έναν Θρύλο. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε σκόραρε το 1-0 κόντρα στην Κάλιαρι με πέναλτι και έφτασε τα 143 γκολ με τη φανέλα της Λάτσιο. Όσα είχε και ο μέγιστος Σίλβιο Πιόλα τη δεκαετία του ’30 και ’40 με τη φανέλα των «μπιανκοσελέστι». Ήταν το 19ο γκολ του Ιμόμπιλε στη φετινή σεζόν και δείχνει εύκολο να ξεπεράσει την περσινή επίδοση των 20 γκολ.

Το ζήτημα βέβαια είναι πως ο Ιμόμπιλε, που ανήκει στο δυναμικό των «λατσιάλι» από τη σεζόν 2016, έγραψε ιστορία και μάλιστα με «χρυσά» γράμματα. Σκοράρει με την Κάλιαρι και φτάνει τα 143 γκολ. Οι πανηγυρισμοί είναι έξαλλοι για τους «λατσιάλι» και ο Ιμόμπιλε συνεχίζει το τροπάριό του.

Διευκρινίζουμε ότι τα 143 γκολ αφορούν μόνο αυτά στη Serie A. Αυτό συνέβη στον Ιμόμπιλε στα 199 παιχνίδια, ενώ ο Πιόλα έφτασε τα 143 γκολ σε 227 συμμετοχές. Μόνο τρεις ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Λάτσιο έχουν ξεπεράσει τα 100 γκολ με τη φανέλα της. Ο τρίτος της παρέας είναι ο Πέπε Σινιόρι, που σταμάτησε την καριέρα του στα 107 γκολ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0