Πρόσωπα

Φλόριαν Βιρτς: Όλη η Ευρώπη στα... πόδια του «αστεριού» της Λεβερκούζεν

Φλόριαν Βιρτς: Όλη η Ευρώπη στα... πόδια του «αστεριού» της Λεβερκούζεν
Έχει εντυπωσιάσει όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Λεβερκούζεν, Φλόριαν Βιρτς, με τα βλέμματα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων να βρίσκονται εύλογα πάνω του.
Ο... νέος Χάβερτς ονομάζεται Φλόριαν Βιρτς, «βγάζει μάτια» στην Bundesliga και μοιάζει να είναι το νέο big thing της Λεβερκούζεν και του γερμανικού ποδοσφαίρου. Μόλις στα 18 του αποτελεί βασικό «γρανάζι» των «Ασπιρίνων» στην πορεία τους προς την έξοδο του Champions League, κάνοντας ήδη οπαδούς και αντιπάλους να «παραμιλάνε» με την ποιότητά του.

Το τρομερό ταλέντο του δεν έχει μείνει μόνο εντός συνόρων, με την «ελίτ» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να τον έχει ήδη στο ραντάρ της. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην λίστα της Μπάγερν, της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και της Μπαρτσελόνα.

Ο Ιταλός δημοσιοράφος ανέφερε πως δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο από καμία πλευρά ακόμα. Φυσικά, η Λεβερκούζεν θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της για όσο περισσότερο μπορεί. Κάτι τέτοιο, όμως, ίσως να μην είναι εύκολο αν συνεχίσει τις ποιοτικές εμφανίσεις.

Την φετινή περίοδο, ο «απόφοιτος» των ακαδημιών της Λεβερκούζεν έχει αγωνιστεί 28 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Στις εμφανίσεις αυτές έχει προλάβει να σκοράρει 10 γκολ αλλά και να μοιράσει 13 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του στην τετράδα της Bundesliga και στον γύρο των 16 του Europa League.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0