Πρόσωπα

Ο Γέρεμι Πίνο έσπασε «τρομακτικά» ρεκόρ χάρη στα τέσσερα γκολ του στον αγώνα κόντρα στην Εσπανιόλ!

Ο Γέρεμι Πίνο έσπασε «τρομακτικά» ρεκόρ χάρη στα τέσσερα γκολ του στον αγώνα κόντρα στην Εσπανιόλ!
Ο Γέρεμι Πίνο έχει όλο το μέλλον μπροστά του και εντυπωσιάζει με κάθε τρόπο τον Ουνάι Έμερι, ενώ παράλληλα γίνεται ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει τέσσερα γκολ σε ένα ματς στην ιστορία της Βιγιαρεάλ και… πλησιάζει το εξωπραγματικό επίτευγμα του πάλαι ποτέ Αλφόνσο Ναβάρο της Μπαρτσελόνα.

Ο 19άχρονος εξτρέμ έχει «τραβήξει» όλη τη προσοχή… πάνω του μετά τα γκολ που πέτυχε σε 53’ κόντρα στην Εσπανιόλ (5-1). Επιβεβαιώνοντας την διοίκηση του «κίτρινου υποβρυχίου» να τον ανανεώσει μέχρι το 2027 και να βάλει ρήτρα 80 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του.

Σπάζοντας αρκετά ρεκόρ, όπως το να χρηστεί ο νεότερος ποδοσφαιριστής που πέτυχε χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο στο ισπανικό πρωτάθλημα. Επιπλέον, τα τέσσερα γκολ του στο διάστημα των 53’ τον καθιστούν ως τον πρώτο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου του, που φτάνει σε αυτό το επίτευγμα. 

Παρόμοια, οι τελευταίοι ποδοσφαιριστές που έχουν πετύχει τέσσερα γκολ σε ένα ματς για την διοργάνωση της Λα Λίγκα είναι οι:

Κριστιάνο Ρονάλντο – Χιρόνα 6-3 (2018)

Αντουάν Γκριεζμάν – Λεγκανιές 4-0 (2018)

Λιονέλ Μέσι – Έιμπαρ 6-1 (2017)

Λούις Σουάρες – Σπόρτινγκ Χιχόν 6-0 (2016)

Λουίς Σουάρες – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 8-0 (2016)

Κριστιάνο Ρονάλντο – Θέλτα 7-1 (2016)

Γκάρεθ Μπέιλ – Ράγιο Βαγιεκάνο 10-2 (2015)

Τέλος, ο Αλφόνσο Ναβάρο, τη σεζόν 1948-49 πέτυχε πέντε γκολ, για να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα να επικρατήσει με 10-1 της Ταραγκόνα, όμως ήταν στην ηλικία των 20 ετών, έναν χρόνο μεγαλύτερος από τον Πίνο. Βέβαια, ο τελευταίος έχει λίγο παραπάνω από δύο μήνες περιθώριο για να τον ξεπεράσει…

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0