Πρόσωπα

Ο Φορτούνης επέστρεψε, σκόραρε, συγκίνησε και δήλωσε ξανά «παρών» με το… καλημέρα! (video)

Ο Φορτούνης επέστρεψε, σκόραρε, συγκίνησε και δήλωσε ξανά «παρών» με το… καλημέρα! (video)

Η προσμονή του κόσμου, αλλά και του ίδιου του Κώστα Φορτούνη, για την επιστροφή του από τον πολύμηνο τραυματισμό, «επισκίασε» την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ και αυτός ξεπλήρωσε το κοινό με τον τρόπο που το έκανε πάντα: σκοράροντας!

Κάτι περισσότερο από μισό χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, 236 ημέρες. Τότε ήταν η τελευταία φορά που ο Κώστας Φορτούνης πάτησε χορτάρι, στο πρώτο επί αυστριακού εδάφους φιλικό του Ολυμπιακού.

Το ημερολόγιο έδειχνε 26 Ιουνίου του 2021 και αντίπαλος ήταν η Βολφσμπέργκερ. Ο φόβος από το κρακ που ακούστηκε, εξελίχθηκε στο χειρότερο δυνατό σενάριο. Ρήξη χιαστού. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δύο χρόνια μετά τον τελευταίο σοβαρό τραυματισμό, υποβάλλεται ξανά στην ίδια διαδικασία, αλλά η επιμονή, η υπομονή και η ποιότητά του, αρκούν για να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο.



Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε, αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και χρειάστηκε μόλις 25 λεπτά για να το επιβεβαιώσει, με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα: σκοράροντας!

Πίεσε, έκλεψε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0 για τον Ολυμπιακό Β’ κόντρα στα Τρίκαλα, στην πρώτη του αναμέτρηση ως αντίπαλος της ομάδας της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Ένα πλατύ χαμόγελο, ένα χαλαρό τρέξιμο προς την κερκίδα, για να χαρίσει το ιδανικό «κλικ» στον φωτογραφικό φακό και να αφιερώσει το γκολ στην πηγή της ενέργειάς του. Στην οικογένειά του και σε συγκεκριμένα στον γιο του, που τον έκανε να αναθεωρήσει για πολλά πράγματα, όπως εξομολογήθηκε πρόσφατα.
5513457.jpg

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης (νίκη για τον Ολυμπιακό Β' με 2-0), αλλά και το ματς καθ’ αυτό επισκιάστηκε από την επιστροφή του. Τέτοια ήταν η προσμονή του κόσμου, που ήθελε να δει τον Κώστα Φορτούνη να φορά ξανά τα «ερυθρόλευκα». Πλέον, η εμφάνιση αυτή γέννησε ακόμα μεγαλύτερη προσμονή για την επόμενη, πόσο μάλλον αν είναι με την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών.

Άλλωστε, από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο Φορτούνης ξέρει πώς να επιστρέψει. Όπως τον Ιανουάριο του 2020, που με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ, έως το τέλος της σεζόν, έδειξε πόσο έλειπε στον Ολυμπιακό.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0