Πρόσωπα

Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης θα «πολεμήσουν», ενώ ο Σέρχιο Ράμος θα τα βάζει με τον… εαυτό του!

Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης θα «πολεμήσουν», ενώ ο Σέρχιο Ράμος θα τα βάζει με τον… εαυτό του!

Η φάση των «16» του Champions League επιστρέφει στις οθόνες μας και το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής δεν είναι άλλο από αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Σέρχιο Ράμος φυσικά να είναι το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης.

Η ώρα που όλοι περιμέναμε έφτασε. Το Champions League επιστρέφει, η φάση των «16» ξεκινά και όπως όλα δείχνουν, η κληρωτίδα πριν από μερικές εβδομάδες είχε… κέφια. Δεν στάθηκε εμπόδιο στις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, δεν συμπεριέλαβε την Μπαρτσελόνα για δεύτερη φορά στον 21ο αιώνα, αλλά επέλεξε να μας δώσει δύο ενδιαφέροντα ζευγάρια, που αναμένεται να μας προσφέρουν γκολ και θέαμα.

Ποια είναι αυτά; Το ζευγάρι της Λίβερπουλ με την Ίντερ, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να δοκιμάζεται αρχικά στο Άνφιλντ και πολύ περισσότερο το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκεί που το παρελθόν του Σέρχιο Ράμος συναντά το παρόν του, με την παντοτινή του αγάπη Ρεάλ Μαδρίτης να τον βρίσκει στον δρόμο της για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Ο άνθρωπος που έκανε τα πάντα με τους Μαδριλένους, που κατέκτησε τα πάντα και αποτελεί μέλος της ζωντανής ιστορίας τους, πλέον οφείλει να στερήσει από την αγαπημένη του ομάδα την καλύτερή της διοργάνωση.

Το Κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά, το οποίο εξαιτίας του, κατακτήθηκε τρεις συνεχόμενες φορές, αλλά με την αποχώρησή του ένας μεγάλος κύκλος «έκλεισε». Αυτή την θεωρία καλείται να επιβεβαιώσει ο Ράμος απόψε (15/2) στο Παρίσι.

Ο τέως αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο άνθρωπος που έδωσε 671 ματς για χάρη της και πανηγύρισε 101 γκολ, τώρα θα βρεθεί απέναντί της. Η δήλωσή του «Είμαι Ρεάλ, αλλά πλέον αγωνίζομαι για την Παρί Σεν Ζερμέν και θέλω να τους αποκλείσουμε», συνοψίζει τα συναισθήματά του.

Ο στόχος είναι προφανής αλλά το σώμα είναι δυνατό να ακολουθήσει το μυαλό; Ο ίδιος δεδομένα θα θέλει να συνεχίσει στο Champions League, αλλά το κορμί του θα δεχθεί πως τώρα φορά άλλη φανέλα; Πως δεν θα πανηγυρίσει ένα ενδεχόμενο γκολ με τον Μόντριτς και τον Κρόος αλλά θα «αναγκαστεί» να αγκαλιάσει τον Λιονέλ Μέσι και να… χαρεί που «πληγώνει» τη μοναδική του αγάπη.

Μία ιστορία που μόνο έρωτα, ενέκα και της χθεσινής ημέρας περιλαμβάνει, και διόλου τάση εκδίκησης είναι αυτή του Σέρχιο Ράμος με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός χαιρετά άπαντες πριν από το ματς, αγκαλιάζει φίλους και πρώην συμπαίκτες και φορά τα «μπλε», με την ελπίδα πως στο τέλος του ματς δεν θα πάει στα αποδυτήρια των… φιλοξενούμενων.

Το 90άλεπτο ξεκινά. Παρί και Ρεάλ πολεμούν και ο Σέρχιο Ράμος δίνει έναν πόλεμο με τον εαυτό του!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0