Πρόσωπα

«Μπλαουγκράνα» ο Ομπαμεγιάνγκ, χαρίζοντας 30 εκατομμύρια στην Άρσεναλ!

«Μπλαουγκράνα» ο Ομπαμεγιάνγκ, χαρίζοντας 30 εκατομμύρια στην Άρσεναλ!

Οριστικά παίκτης της Μπαρτσελόνα, ως ελεύθερος από την Άρσεναλ, είναι ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος «χάρισε» 30 εκατομμύρια στους «κανονιέρηδες» και εκείνοι του έδωσαν… απλόχερα την ελευθερία του!

Οριστικά παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ,  με τον κύκλο του στην Άρσεναλ να... κλείνει, καθώς το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές ράγισε οριστικά πριν από 60 ημέρες και δεν επανήλθε ποτέ στην πρωτέρα του κατάσταση!

Η Μπαρτσελόνα επιχείρησε να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση και εν τέλει κατέληξε να βγει η ευνοημένη της υπόθεσης, αφού η Άρσεναλ άφησε τον Ομπαμεγιάνγκ να διαπραγματευτεί μόνος του για την μεταγραφή του και αντιστοίχως ο Γκαμπονέζος της «χάρισε» 30 εκατομμύρια, τους μισθούς δηλαδή που αντιστοιχούσαν στο συμβόλαιό του και θα έπρεπε να καταβάλουν οι Λονδρέζοι.

Πλέον, έχοντας περάσει με επιτυχία και τις εργομετρικές εξετάσεις, ο Ομπαμεγιάνγκ είναι υπογράφει το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας 6 μηνών + 1 ακόμη χρόνου, αν αμφότερες πλευρές είναι ικανοποιημένες.

Κάπως έτσι, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αφήνει οριστικά το Βόρειο Λονδίνο και γίνεται «μπλαουγκράνα», συναντώντας και πάλι στον δρόμο του τον Ουσμάν Ντεμπελέ, όντες συμπαίκτες στην Ντόρτμουντ!

Πηγή: www.england365.com
www.bnsports.g

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0