Πρόσωπα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ρίχνει 60 εκατ. ευρώ στα πόδια του Τσουαμενί, για να «χτίσει» κέντρο… δεκαετίας! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης: Ρίχνει 60 εκατ. ευρώ στα πόδια του Τσουαμενί, για να «χτίσει» κέντρο… δεκαετίας! (video)
Όσο κι αν οι Μόντριτς και Κρόος δείχνουν αγέραστοι στον χρόνο, η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζει την επόμενη μέρα, δίχως αυτούς στον άξονά της και μετά τον Καμαβινγκά, φαίνεται πως βρήκε το έτερο κομμάτι για να... απογειώσει το νέο της «παζλ», στο πρόσωπο του Ορελιέν Τσουαμενί!

Κάποιοι τον γνώριζαν ήδη από τη Μονακό, ενώ στους υπόλοιπους συστήθηκε στα τελικά -και κυρίως στον τελικό- του φετινού Nations League. Στο πρόσωπο του Ορελιέν Τσουαμενί, κάποιοι βλέπουν έναν παίκτη με τη σωματοδομή του Πατρίκ Βιεϊρά. Ο Κάρλο Αντσελότι είδε το κομμάτι που λείπει στο κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, που μαζί με τον Καμαβινγκά, θα στρώσει το έδαφος, για να έρθει η νέα ημέρα της αποχώρησης των Κρόος και Μόντριτς, όσο πιο ομαλά γίνεται.

Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο. Ούτε της διαδοχής, αλλά ούτε της απόκτησης του Τσουαμενί, λόγω των υψηλών αξιώσεων της Μονακό. Παρόλα αυτά, οι «Μερένχες» φαίνεται πως είναι έτοιμοι να βγάλουν 60 εκατ. ευρώ από τα ταμεία τους, για τον 22χρονο, θηριώδη μέσο, που βλέπει τον κόσμο από το 1 μέτρο και 87 εκατοστά. Στη «μάχη» αυτή, ωστόσο, δεν παίζουν μόνοι τους!


Τόσο η Γιουβέντους, όσο και η Τσέλσι, φημολογείται πως ήδη από τον Σεπτέμβριο εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωσή του, αλλά σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ, τον πρώτο λόγο τον έχει η «Βασίλισσα». Άλλωστε, αν το μεταγραφικό σίριαλ του περσινού καλοκαιριού, ολοκληρωθεί σε αυτό του 2022 και ο Κιλιάν Εμπαπέ μεταβεί στη Μαδρίτη, η γαλλική αποικία θα μεγαλώσει κι άλλο, κάνοντας το κλίμα ακόμα καλύτερο για τον Τσουαμενί.

Από την άλλη, ίσως βρισκόμαστε μπροστά από την αρχή ενός νέου σίριαλ, που σε κάθε περίπτωση αξίζει τον κόπο. Το δείγμα γραφής από τα τελικά του Nations League, όσα έχει παρουσιάσει στη Ligue 1 εδώ και δύο χρόνια, καθώς και η γενικότερη προοπτική του, δείχνουν πως πρόκειται για έναν εξαιρετικά χαρισματικό παίκτη, που αν τοποθετηθεί δίπλα στον Καμαβινγκά, κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει πώς μπορεί να εξελιχθεί η συνύπαρξή τους. Με τα νυν δεδομένα, πάντως, αποτελεί κίνηση που μπορεί να λύσει τα «χέρια» της Ρεάλ Μαδρίτης, για τα επόμενα δέκα χρόνια!



Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0