Πρόσωπα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μένει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο αν του αρέσει ο επόμενος προπονητής!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μένει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο αν του αρέσει ο επόμενος προπονητής!

Στη σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ραλφ Ράνγκνικ δεδομένα υπάρχει «καπνός» από τη… φωτιά που ξέσπασε στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι φήμες περί αποχώρησης έχουν φουντώσει και το μέλλον του Πορτογάλου μόνο ο «εκλεκτός» του Ρίτσαρντ Άρνολντ φαίνεται να μπορεί να το αλλάξει! Αν όχι, η δεύτερη θητεία του στο Ολντ Τράφορντ θα τελειώσει πρόωρα!

Σχετικά Άρθρα

Εν τέλει, ούτε ο Ραλφ Ράνγκνικ είχε το μαγικό… ραβδάκι. Αντιθέτως. Η έννοια της ομάδας φαίνεται να έχει καταλυθεί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού όχι μόνο δεν κέρδισε τα αποδυτήρια, αλλά προκάλεσε… ανταρσία εντός αυτών!

Πιο συγκεκριμένα, δεκαεπτά παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» αναζητούν τρόπο διαφυγής από το Ολντ Τράφορντ, είτε εντός της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, είτε στο τέλος της σεζόν. Αναμεσά τους βρίσκονται βασικά κομμάτια του ρόστερ, όπως ο Πολ Πογκμπά, ο Έντινσον Καβάνι ή ο Φρεντ, αλλά το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα, Κριστιάνο Ρονάλντο!

Παρότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023, παρουσιάζεται ως εξαιρετικά πιθανό να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, αν δεν υπάρξουν δραματικές αλλαγές και ικανοποιηθεί από τον νέο προπονητή, όπως αναφέρουν και τα δημοσιεύματα στην Αγγλία.

_122610917_mirror1.jpg

Η ισοπαλία με τη Νιούκαστλ (27/12, 1-1) και η ήττα από τη Γουλβς με 1-0 (03/01) ήταν οι σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν έχει πειστεί από τις μεθόδους του Γερμανού κόουτς και την εμμονή του σε ένα σύστημα υψηλής πίεσης που δεν αποδίδει. Η κάμερα τον έπιασε πολλές φορές να δείχνει απογοητευμένος κατά τη διάρκεια του αγώνα και τα σενάρια περί αποχώρησής του «φούντωσαν».

Εν μέρει λογικό. Πρόκειται για έναν γεννημένο νικητή, με μία καριέρα συνυφασμένη με τους τίτλους και αυτό το -22 από την κορυφή «πονά» ιδιαίτερα!

Όλες οι ελπίδες για παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο εναποτίθενται στον Ρίτσαρντ Άρνολντ, που αντικατέστησε τον Εντ Γούντγουορντ στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή και αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας ανεύρεσης του επόμενου προπονητή της ομάδας. Η ονοματολογία έχει ξεκινήσει ήδη, με τους Έρικ Τεν Χαγκ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Μπρένταν Ρότζερς, να παρουσιάζονται ως οι επικρατέστεροι.

Αν κάποιος από αυτούς αποδειχθεί ως ένα πρόσωπο που θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη στον 36χρονο Πορτογάλο, ίσως το γυαλί «ξανακολλήσει», αλλά θα έχει ενδιαφέρον ο τρόπος συνύπαρξής του Ρονάλντο με τον Ραλφ Ράνγκνικ, εφόσον εκπληρωθεί το υπάρχον σχέδιο και μετά το τέλος της προπονητικής του θητείας, παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως σύμβουλος.

_122610919_1star.jpg

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0