Πρόσωπα

Χέουνγκ - Μιν Σον: «Μηχανή» γκολ και ασίστ για μία ακόμα χρονιά!

Χέουνγκ - Μιν Σον: «Μηχανή» γκολ και ασίστ για μία ακόμα χρονιά!

Ο Σον συνεχίζει να οργιάζει φετινή Premier League, μιας και έχει συμμετοχή σε δέκα γκολ της Τότεναμ και φαίνεται να συνεργάζεται… με όλους. Σε σχέση με πέρσι που βρισκόταν… μόνο με τον Χάρι Κέιν με «κλειστά» μάτια.

Ο Νοτιοκορεάτης συνεχίζει να εκπλήσσει και φέτος με τις τρομερές εμφανίσεις του και με τα οκτώ γκολ που έχει πετύχει και τις δύο ασίστ που έχει μοιράσει σε 15 αγώνες Premier League, οδηγώντας τη Τότεναμ προς την 4άδα!

Με αποτέλεσμα να είναι η αιτία των δέκα από τα 21 γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής η ομάδα του Λονδίνου. Ενώ, στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Λούκας Μόουρα με συμμετοχές σε πέντε τέρματα της Τότεναμ, με τρεις ασίστ και δύο γκολ. Εκ των οποίων, οι τρεις από αυτές πραγματοποιηθήκαν στη νίκη των «σπιρουνιών» στην Boxing Day  με 3-0 κόντρα στη Κρίσταλ Πάλας, με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει αλλά και να δίνει δύο ασίστ στα γκολ των Χάρι Κέιν και Χέουνγκ-Μιν Σον.

Κάτι τέτοιο, δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη για τον Νοτιοκορεάτη χαφ, ο οποίος μας έχει δείξει το ταλέντο του και τη κλάση του και άλλες χρονιές. Για παράδειγμα, τη περσινή σεζόν ο Σον σε 37 αγώνες πρωταθλήματος είχε βρει δίχτυα 17 φορές και είχε μοιράσει 10 ασίστ. Δημιουργώντας ένα «αχτύπητο» δίδυμο με τον Χάρι Κέιν, μιας και είχαν συμμετοχή σε 14 τέρματα της Τότεναμ! Αναλυτικότερα, με τον Σον να σκοράρει εννέα φορές και να μοιράζει πέντε ασίστ και τον Κέιν να πασάρει εννέα φορές και σκοράρει πέντε!

Φέτος όμως, τα πράγματα δεν έχουν ξεκινήσει καλά, κυρίως, για τον Άγλλο επιθετικό, αφού έχουν συνεργαστεί μόλις μία φορά στη φετινή Premier League και συγκεκριμένα στον αγώνα με τη Νιούκαστλ την 8η αγωνιστική, εκεί όπου ο Σον βρήκε δίχτυα με άδειο το τέρμα, έπειτα από πάσα του Κέιν

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0