Πρόσωπα

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με χόμπι να… χορεύει τους «λύκους» της Βόλφσμπουργκ! (video)

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με χόμπι να… χορεύει τους «λύκους» της Βόλφσμπουργκ! (video)

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ (17/12, 21:30), αλλά πιθανότατα, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα. Τόσο γιατί έχει να ηττηθεί από το 2016, όσο και γιατί υπάρχει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που όταν βλέπει «λύκους»… αφηνιάζει!

«Ήταν αγνή τρέλα όσα συνέβησαν. Ήθελα να βάλω τα δύο γκολ που χρειαζόμασταν. Μετά το τρίτο και το τέταρτο, κοιτούσα τον φωτεινό πίνακα και δεν το πίστευα». Με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε να περιγράψει, όσα βίωσε στις 22 Σεπτεμβρίου του 2015, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ήταν το περίφημο ματς, όπου μέσα σε εννέα λεπτά, πέτυχε πέντε γκολ.

Από τότε άλλαξαν πολλά. Εκείνη ήταν η δεύτερη σεζόν του στους Βαυαρούς και φέτος, μπήκε στην έβδομη. Το μόνο που δεν άλλαξε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα; Η «λατρεία» του για τη Βόλφσμπουργκ!

Μετά από 16 ματς πρωταθλήματος απέναντί της με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, έχει φτάσει τα 19 γκολ! Αν σε αυτά συνυπολογιστούν ακόμα τέσσερα, που τα βρήκε στις οκτώ φορές που την αντιμετώπισε ως παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ, την τοποθετεί στην κορυφή των… αγαπημένων του αντιπάλων σε αγώνες της Bundesliga!

Σε αριθμούς, μετά από 1649 λεπτά απέναντι της, έχει βρει 23 γκολ συνολικά, δηλαδή σκοράρει από ένα γκολ ανά 82.5 λεπτά. Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα γκολ.

Η Βόλφσμπουργκ παραμένει το αγαπημένο «θύμα» του Πολωνού και στο να δημιουργεί, αφού με αυτήν αντίπαλο έχει μοιράσει και τις περισσότερες ασίστ, οκτώ στον αριθμό.

Αν γκολ και ασίστ συνδυαστούν, φαίνεται πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει άμεση συμμετοχή στα 31 από τα 66 γκολ που έχουν πετύχει οι ομάδες με τη φανέλα των οποίων την αντιμετώπισε, δηλαδή, είτε δημιούργησε, είτε εκτέλεσε, το 46% των γκολ τους!

Πλέον, μένει να φανεί, αν απόψε (17/12, 21:30) θα δώσει συνέχεια στην παράδοση που έχει χτίσει, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά, πόσο πολύ του του αρέσει να… χορεύει τους «λύκους», εντός αγωνιστικού χώρου!
Image

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0