Πρόσωπα

Όταν η «τρέλα» του Μαρσέλο Μπιέλσα μετατρέπεται σε… διασυρμό! (video)

Όταν η «τρέλα» του Μαρσέλο Μπιέλσα μετατρέπεται σε… διασυρμό! (video)

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα θεωρείται ένας από τους πιο ιδιαίτερους προπονητές στον κόσμο, όμως αυτό δεν τον… γλυτώνει από βαριές ήττες όπως αυτή από την Μάντσεστερ Σίτι. Το BN Sports σας θυμίζει τα ματς που θα ήθελε να ξεχάσει.

«Δίνω βάση στην επίθεση. Όταν κάνω ανάλυση των βίντεο, βλέπω πως θα επιτεθούμε παρά πως θα αμυνθούμε. Η άμυνα χρειάζεται απλά τρεξίματα». Σε αυτή τη δήλωση, το αποτέλεσμα στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι έχει δύο απαντήσεις. Είτε δεν έτρεξαν οι ποδοσφαιριστές, είτε φάνηκε πως αν δεν επιτεθεί η ομάδα τότε… τέλος.

Η Λιντς διασύρθηκε με το βαρύ 7-0 από το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Μαρσέλο Μπιέλσα πρόσθεσε την πιο βαριά ήττα στο βιογραφικό του. Το BN Sports έψαξε και βρήκε τα χειρότερα αποτελέσματα της καριέρας του μετά την συντριβή από τη Μάντσεστερ Σίτι και φυσικά, γενικά η πόλη του Μάντσεστερ δεν είναι τόσο… υπέρ του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς 6-2

Το «ανοιχτό» ποδόσφαιρο της Λιντς μόνο σε καλό… δεν της βγαίνει πάντα. Κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ακόμα μία επιβεβαίωση. Με τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ να βρίσκεται σε εξαιρετικό βράδυ, το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επικράτησε με το ευρύ 6-2, με το πρώτο μέρος να κλείνει στο 4-0 και να προαναγγέλλει τι θα συμβεί στη συνέχεια. Τα «παγώνια» προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά απλά μείωσαν στο τελικό 6-2 τους «κόκκινους διαβόλους».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς 5-1

Στο παραπάνω ματς μπορεί να σκόραρε δύο φορές αλλά στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν, ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Συγκεκριμένα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξένησε τη Λιντς και με οδηγό το περσινό ματς, την διέσυρε για δεύτερη φορά. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έβαλε το χεράκι του και με χατ-τρικ, ήταν από τους βασικούς λόγους για το τελικό 5-1 υπέρ του αγγλικού συλλόγου (!).

Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 5-1

Το πέρασμα του Μαρσέλο Μπιέλσα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν συνοδεύτηκε με μεγάλες επιτυχίες. Συγκεκριμένα, μία από τις μαύρες νύχτες του, ήταν το 5-1 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο. Μέχρι το ημίωρο, οι «μερένχες» είχαν κλειδώσει τη νίκη αφού ήταν μπροστά στο σκορ με το ευρύ 3-0. Η Μπιλμπάο μείωσε αλλά στο δεύτερο μέρος, Οζίλ και Κεντίρα ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο θριαμβευτικό 5-1.

Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 5-1

Παρόμοια κατάσταση και κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Απέναντι στην ομάδα του αείμνηστου Τίτο Βιλανόβα, η Μπιλμπάο όχι απλώς ηττήθηκε στην Βαρκελώνη αλλά… διασύρθηκε με το βαρύ 5-1. Όπως με τη Ρεάλ, οι «μπλαουγκράνα» ήταν μέχρι το 30’ μπροστά στο σκορ με 3-0. Η Μπιλμπάο είχε μειώσει σε 4-1 αλλά ο Λιονέλ Μέσι, με δεύτερο προσωπικό γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 5-1.


Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0