Πρόσωπα

Τα «αστέρια» της Superleague 2 που έχουν ήδη αρχίσει να… φωτίζουν (video)

Τα «αστέρια» της Superleague 2 που έχουν ήδη αρχίσει να… φωτίζουν (video)

Μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί μόλις έξι αγωνιστικές, ωστόσο τα «διαμάντια» της Superleague 2 έχουν αρχίσει να λάμπουν και το BN Sports σας συστήνει τρεις ποδοσφαιριστές από κάθε όμιλο.

Ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση και τώρα άπαντες… τρέχουν για να ολοκληρωθεί ομαλά η Superleague 2. Ένα πρωτάθλημα υποτιμημένο από μία άποψη αλλά με αρκετούς λόγους να το παρακολουθήσει κάποιος. Μετά από έξι στροφές, ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν δείξει τα πρώτα δείγματα γραφής τους.

Τόσο στον Βόρειο όμιλο, όσο και στον Νότιο, υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που κάνουν την διαφορά και το BN Sports σας τους συστήνει. Γιατί ανήκουν στη λίστα, τις επιδόσεις τους μέχρι τώρα αλλά και το πόσο βαρόμετρα είναι για τις ομάδες τους.

Βόρειος όμιλος:

Ίσαμ Κανίς (Πανσερραϊκός)

Είχε μιλήσει πρόσφατα στο BN Sports και τον Νότη Χάλαρη και είχε δείξει την ευγνωμοσύνη του που βρίσκεται στην χώρα μας. Από την πλευρά του, ο 24χρονος επιθετικός, το έχει επιστρέψει και με το παραπάνω στον Πανσερραϊκό και αυτό φαίνεται μέσα από τις επιτυχίες του.

Σε έξι ματς πρωταθλήματος, έχει ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα συνολικά τέσσερις φορές και έχει δείξει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα των Σερρών να ανέβει. Ο ίδιος, έχει βρει την «Ιθάκη» του μετά το πέρασμα στην Ιταλία και είναι έτοιμος να ξεχωρίσει.

Γιάννης Πασάς (Βέροια)

Μετά τα επιτυχημένα χρόνια σε Παναιτωλικό και Ηρακλή, πήρε την ευκαιρία του στον Άρη, χωρίς να καταφέρει κάτι παραπάνω. Ουσιαστικά ήταν η μεταγραφή που τον έριξε επίπεδο και συμβιβάστηκε με την περίπτωση της Κέρκυρας. Ο υποβιβασμός της, τον έφερε στην Βέροια, η οποία έκανε τα μικρά της βήματα για την επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Φέτος, είναι ο 3ος του χρόνος στην ομάδα της Ημαθίας και φαίνεται πως είναι η σεζόν του. Μετράει ήδη πέντε γκολ σε έξι παιχνίδια στη Superleague 2 και οδηγεί την Βέροια στην πρώτη θέση. Η ομάδα δείχνει έτοιμη φέτος για το κάτι παραπάνω και αυτή την στιγμή, είναι στην κατάλληλη θέση για να το καταφέρει.

Πολ Ίτζο (Ξάνθη)

Την περσινή σεζόν, όταν η Ξάνθη υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία, ξεκίνησε τον σχεδιασμό και έκανε τις κατάλληλες μεταγραφές. Ο Πολ Ίτζο ήταν ένας από αυτούς. Ο Αυστραλός πορτιέρο έχει συλλέξει αρκετές εμπειρίες στην χώρα του και στα 25 του, έφυγε για πρώτη φορά από την πατρίδα για να παίξει στην Ελλάδα.

Πέρσι, έδειξε την αξία του και φέτος την επιβεβαιώνει. Στα πρώτα τέσσερα ματς που έχει παίξει, έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ ενώ έχει διατηρήσει τρεις φορές την εστία του ανέπαφη. Η Ξάνθη ποντάρει στην εμπειρία και την ποιότητά του και εκείνος το ανταποδίδει με μόλις ένα γκολ παθητικό μέχρι τώρα για τον σύλλογο.

Νότιος όμιλος:

Απόστολος Σταματελόπουλος (Ρόδος)

Πρόκειται για μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της φετινής περιόδου. Από την διάλυση στην άμεση διεκδίκηση της ανόδου. Η Ρόδος είναι από τις αποκαλύψεις της σεζόν και αυτό, το οφείλει σε μεγάλο βαθμό, στον Απόστολο Σταματελόπουλο. Πρόκειται για τον 22χρονος Ελληνοαυστραλό που επισκέφτηκε για πρώτη φορά την χώρα μας για να αγωνιστεί, όταν πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι.

Στην Αυστραλία έμαθε τα απαραίτητα μυστικά της μπάλας, τα οποία ξεδιπλώνει στα γήπεδα της Superleague 2. Αυτή τη στιγμή, οδηγεί την κούρσα των σκόρερ και στους δύο ομίλους, με έξι γκολ σε πέντε ματς (!) και ήδη οι «μεγάλοι» της πρώτης κατηγορίας, τον έχουν σημειώσει στο μπλοκάκι τους.

Παναγιώτης Λιάγκας (Λεβαδειακός)

Ο Γιάννης Ταουσιάνης είχε πει αποκλειστικά στο BN Sports και τον Νότη Χάλαρη πως στόχος του Λεβαδειακού, μαζί με τις επιτυχίες, είναι να το κάνει με τα «δικά» του παιδιά. Αυτό ακριβώς, δείχνει και στον αγωνιστικό χώρο. Μετά τη τεράστια νίκη στο κύπελλο Ελλάδας επί του Ολυμπιακού, κέρδισε εκτός έδρας και την Καλλιθέα, ανεβαίνοντας στην κορυφή του ομίλου.

Ένας από τα πρόσωπα αυτών των επιτυχιών, ήταν αναμφίβολα ο Παναγιώτης Λιάγκας. Παιδί των ακαδημιών και από τα μεγαλύτερα ταλέντα των σπλάχνων του Λεβαδειακού. Ο 22χρονος στόπερ έχει πάρει βασική θέση στο κέντρο της άμυνας και είναι από τους κύριους λόγους της καλής αμυντικής λειτουργίας του συλλόγου.

Χρήστος Γιούσης (ΑΕΚ Β’)

Μπορεί οι Β’ ομάδες των μεγάλων συλλόγων να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο, όμως οι ποδοσφαιριστές παίζουν τον δικό τους ρόλο για να βρεθούν στην πρώτη ομάδα. Είναι κάτι σαν δεύτερη ευκαιρία για αρκετά ταλέντα που δεν βρήκαν θέση μετά την Κ21. Ο Χρήστος Γιούσης ήταν αναμφίβολα από τα μεγαλύτερα project της ΑΕΚ όμως δόθηκε στην Παναχαϊκή μέχρι να επιστρέψει για την δεύτερη ομάδα.

Ο Έλληνας μπακ-χαφ μετράει ήδη δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ στα πέντε ματς που έχει αγωνιστεί και δείχνει πως έχει τις βάσεις για να φτάσει ψηλά με την Ένωση. Παράλληλα, έχει γυαλίσει στις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.



Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0