Πρόσωπα

Νίκος Νιόπλιας: Δεν γνωρίζει την ήττα συχνά, αλλά όταν συμβεί, χάνει με… 3-1!

Νίκος Νιόπλιας: Δεν γνωρίζει την ήττα συχνά, αλλά όταν συμβεί, χάνει με… 3-1!

Την 3η του φετινή ήττα με τον ΟΦΗ σε όλες τις διοργανώσεις υπέστη ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος προηγήθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο, αλλά εν τέλει έχασε με 3-1. Το τρίτο 3-1 που γνωρίζει την τρέχουσα σεζόν, την στιγμή που συνολικά έχει ηττηθεί τέσσερις φορές σε 21 ματς με την ομάδα της Κρήτης.

Σχετικά Άρθρα

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Τουλάχιστον όσον αφορά τον Νίκο Νιόπλια και τον ΟΦΗ, με τον προπονητή των Κρητικών να ηττάται με 3-1 από τον Ολυμπιακό, αλλά να μην είναι η πρώτη φορά που βιώνει ένα τέτοιο συναίσθημα.

Για την ακρίβεια συμβαίνει για 3η φορά στην τρέχουσα σεζόν, την στιγμή που συνολικά έχει χάσει μόλις το 1/7 των αναμετρήσεων που έχει υποστεί την ήττα με τον ΟΦΗ. Πως μπορεί άλλωστε να ερμηνευτεί το γεγονός πως σε 21 ματς έχει ηττηθεί τέσσερις φορές, με τις τρεις εξ’ αυτών να έχει λάβει χώρα με το ίδιο σκορ.

Η αρχή έγινε στην 5η αγωνιστική της Super League απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο! Εν συνεχεία ακολούθησε το 3-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης από τον Άρη για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, για να ακολουθήσει το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Κρήτη, ο οποίος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε με πρωταγωνιστή τον Σισέ!

Κάπως έτσι, ο Νίκος Νιόπλιας γνώρισε την 3η του φετινή ήττα, η οποία συμπτωματικά χαρακτηρίζεται από το ίδιο σκορ, ενώ μόλις για πρώτη φορά, ηττήθηκε σε δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις!

Για την ιστορία, η προηγούμενη φορά που το συγκεκριμένο γεγονός επαναλήφθηκε, χρονολογείται πριν από οκτώ χρόνια. Όταν δηλαδή ο Νιόπλιας ήταν προπονητής στην Εθνική ομάδα της Κύπρου!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0