Πρόσωπα

«Χρυσή Μπάλα»: Για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια, εκτός πεντάδας ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

«Χρυσή Μπάλα»: Για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια, εκτός πεντάδας ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Πριν από τέσσερα χρόνια κατακτούσε την Χρυσή Μπάλα και ήταν και με την… βούλα, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, έχοντας κατακτήσει τρία συνεχόμενα Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης. Φέτος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στην 6η θέση της κατάταξης, όντας για πρώτη φορά εκτός πεντάδας, μετά από 11 χρόνια.

Πέρασαν 11 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρέθηκε στην πρώτη πεντάδα στην κατάταξη της Χρυσής Μπάλας! Εν έτει 2021, η ιστορία επαναλήφθηκε, με το οξύμωρο της υπόθεσης να χρονολογείται πριν από πέντε χρόνια!

Πριν από μία πενταετία άλλωστε, ο Πορτογάλος κατακτούσε την Χρυσή Μπάλα, με βαθμολογία-ρεκόρ και… 429 βαθμούς, πράγμα που δεν είχε λάβει χώρα ποτέ, μέχρι και την τελευταία απονομή!

Η φετινή «πτώση» όμως του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πρωτοφανής! Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε στην 6η θέση της κατάταξης, με τους Ενγκολό Καντέ, Καρίμ Μπενζεμά, Ζορζίνιο, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Λιονέλ Μέσι να τον προσπερνούν, την ώρα που ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε τον ακολουθούν στην 7η και την 8η θέση αντίστοιχα!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0