Πρόσωπα

Εθνική Βελγίου: Όποιο γκολ και αν… σηκώσεις από κάτω θα υπάρχει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε! (video)

Εθνική Βελγίου: Όποιο γκολ και αν… σηκώσεις από κάτω θα υπάρχει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε! (video)

Αν κάποιος αξίζει τον τίτλο του ρέκορντμαν από την Εθνική ομάδα του Βελγίου αυτός είναι αδιαμφισβήτητα ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος πλέον έχει συμμετοχή στα τελευταία 24 γκολ των «κόκκινων διαβόλων»!

Προβάδισμα από νωρίς στην αναμέτρηση του Βελγίου με την Ουαλία πήραν οι «κόκκινοι διάβολοι», στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής στη φάση των ομίλων των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Για ακόμη μία φορά το γκολ είχε την υπογραφή του Κέβιν Ντε Μπρόινε, στον οποίο οι Βέλγοι οφείλουν με λίγα λόγια τη συμμετοχή τους στο Μουντιάλ!

Πιο συγκεκριμένα ο 30χρονος μέσος έχει συμμετοχή σε 24 γκολ της ομάδας, στις τελευταίες του 19 εμφανίσεις με το εθνόσημο! Μάλιστα από αυτά έχει σκοράρει τα 8 ενώ έχει μοιράσει 16 φορές τη μπάλα στους συμπαίκτες του, σημειώνοντας συνεπώς ισάριθμες ασίστ!

Η… τρέλα ωστόσο δεν σταματάει εκεί! Το χθεσινό του γκολ (16/11) ήταν συνολικά το 23ο με την Εθνική ομάδα – σε 88 συμμετοχές – και μάλιστα τα τελευταία 15 έχουν σημειωθεί όλα έξω από την μεγάλη περιοχή!

FEV7e_DXoAAW_PW.jpg

Φυσικά η κλάση του μέσου της Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι κάτι κρυφό, καθώς οι αριθμοί του με τη φανέλα των «πολιτών» είναι ικανοί να προκαλέσουν ίλιγγο! Από το 2015, την χρονιά που υπέγραψε με τον αγγλικό σύλλογο, και σε 276 ματς έχει βάλει το «λιθαράκι» του σε 178 γκολ σκοράροντας τα 70 και βγάζοντας 108 ασίστ!

Κάπως έτσι η εξαιρετικά σημαντική συμβολή του 30χρονου άνοιξε τον δρόμο στο Βέλγιο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, στρώνοντάς τον με ροδοπέταλα!

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0