Πρόσωπα

Οι «συνώνυμοι» Ντε Βιτ που πάνε… μαζί και ο Παυλίδης που τους χάλασε την γιορτή! (video)

Οι «συνώνυμοι» Ντε Βιτ που πάνε… μαζί και ο Παυλίδης που τους χάλασε την γιορτή! (video)

Εντυπωσιακή ήταν η εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Άλκμααρ και την Τσβόλε, για την 11η αγωνιστική του oλλανδικού πρωταθλήματος, με δύο «πανομοιότυπους» ποδοσφαιριστές να σκοράρουν, αλλά εν τέλει να καταλήγουν να… ξεχωρίζουν εξαιτίας του Βαγγέλη Παυλίδη, που έκρινε το ματς με τα δύο γκολ του σε 14 λεπτά (3-2).

Σχετικά Άρθρα

Κάθε φορά που Αλκμάαρ και Τσβόλε τίθενται αντιμέτωπες, είναι δεδομένο πως το ματς προμηνύεται εντυπωσιακό. Το είδαμε και πέρυσι, με το 1-1 που διαμορφώθηκε από το 67ο λεπτό, αλλά δεν άλλαξε, στο πρώτο ματς των Ολλανδών για τη νέα χρονιά, αλλά επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά, και στην τρέχουσα σεζόν.

Το εναρκτήριο τέταρτο της αναμέτρησης άνηκε στους… Ντε Βιτ. Αρχικά, ο επιθετικός της ΤσβόλεΜιζ Ντε Βιτ άνοιξε το σκορ στο 5’, και έκανε δύο τα τέρματά του με δεύτερη κεφαλιά στο 13ο λεπτό, για να έρθει ο αμυντικός μέσος της γηπεδούχου, Ντάνι, και να μειώσει το σκορ ένα λεπτό αργότερα.

Κάπως έτσι, άπαντες άρχισαν να αναζητούν αν οι δύο ποδοσφαιριστές ενώνονται με κάποιου είδους συγγένεια. Αν είναι αδέρφια, αν προέρχονται από το ίδιο γενεαλογικό δέντρο, ή αν απλώς πρόκειται για συνωνυμία, και… καμία οικογένεια δεν πανηγύρισε για τον ίδιο λόγο, στα πρώτα 15 λεπτά της συνάντησης.

Τι ισχύει εν τέλει; Το δεύτερο σενάριο. Πρόκειται για μία απλή συνωνυμία, παρά το γεγονός πως ακόμη και τα ποδοσφαιρικά τους βήματα, παρουσιάζουν εντυπωσιακές ομοιότητες. Βρίσκονται και οι δύο στα 23 τους χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή της Άλκμααρ να είναι για τρεις μήνες μεγαλύτερος, ξεκίνησαν την ποδοσφαιρική τους καριέρα στον Άγιαξ, αλλά σύντομα «μετακόμισαν» σε διαφορετικούς συλλόγους, στην ίδια χώρα, από την οποία κατάγονται.

Ταυτόχρονα, προτού βρεθούν στις νυν ομάδες τους συνυπήρξαν στον Γιονγκ Άγιαξ, πριν από μία τριετία, και παρότι έχουν βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο για 797 λεπτά, ουδέποτε έχουν συνεργαστεί σε κάποιο γκολ του εκάστοτε συλλόγου τους!

Όπως και να έχει, την «σεμνή τελετή» του εν λόγω επιθέτου «χάλασε» ένας Έλληνας! Ο Βαγγέλης Παυλίδης. Ο διεθνής επιθετικός της Άλκμααρ σκόραρε δύο φορές σε 14 αγωνιστικά λεπτά, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, και η ιστορία των «Ντε Βιτ» αναβάλλεται για τον… δεύτερο γύρο!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0