Πρόσωπα

Ζοάο Φέλιξ: «Άσφαιρος» από τον Φεβρουάριο, με τον ανταγωνισμό στο ζενίθ και την υπομονή στο ναδίρ! (video)

Ζοάο Φέλιξ: «Άσφαιρος» από τον Φεβρουάριο, με τον ανταγωνισμό στο ζενίθ και την υπομονή στο ναδίρ! (video)

Ο Ζοάο Φέλιξ συμπλήρωσε 940 αγωνιστικά λεπτά χωρίς γκολ, σε οποιαδήποτε διοργάνωση με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης και κάνει ξεκάθαρο πως αναζητείται ένα ολικό restart στην καριέρα του, λίγο πριν κλείσει τα 22 του χρόνια!

Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα ή διάττοντας αστέρας;

Ο Ζοάο Φέλιξ έμεινε «άσφαιρος» για 19ο σερί παιχνίδι από τις 28 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, μετά το 2-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Λεβάντε (28/10) και πλέον, με τον ανταγωνισμό του ρόστερ να έχει εκτοξευθεί μέσω των καλοκαιρινών μεταγραφών, μοιάζει εξαιρετικά επείγον να επιστρέψει άμεσα στις ανάλογες των δυνατοτήτων του, υψηλού επιπέδου εμφανίσεις!


Ο Σιμεόνε αναζήτησε λύση και όχι δικαιολογίες

Μετά από δέκα χρόνια στο τιμόνι της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ντιέγκο Σιμεόνε μπορεί να αναγνωρίσει τα «τρωτά» σημεία της ομάδας του με ευκολία.

Βλέποντας το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Ζοάο Φέλιξ στο κλείσιμο της περσινής περιόδου, έκρινε πως η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής ήταν επιβεβλημένη, παρά το γεγονός πως ο Πορτογάλος επιθετικός κόστισε 127 εκατ. ευρώ και λογίζεται ως ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ για την ομάδα του.  

Τόσο με την απόκτηση του Ματέους Κούνια, όσο και με αυτήν του Αντουάν Γκριεζμάν, ανέβασε κατά πολύ τον πήχη που θα πρέπει να ξεπεράσει ο 21χρονος σταρ, για να ξαναγίνει αναντικατάστατος!
Εικόνα

Προφανώς, ο χρόνος για τη γενικότερη πορεία της καριέρας του είναι με το μέρος του, όντας μόλις 21 ετών, αλλά η θέση του στην Ατλέτικο Μαδρίτης κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, ότι παραμείνει στο… απυρόβλητο.

Ναι, έχει το ελαφρυντικό πως μόνο φέτος έχασε τρία παιχνίδια λόγω τραυματισμού και άλλα δύο λόγω τιμωρίας, αλλά τα 19 ματς ή αλλιώς τα 940 αγωνιστικά λεπτά κρίνονται πάρα πολλά, για έναν παίκτη που ανάγκασε τους «ροχιμπλάνκος» να βγάλουν τριψήφιο αριθμό εκατομμυρίων από τα ταμεία τους, πριν από δύο χρόνια, για να τον αποκτήσουν.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο είναι το μέλλον του εντός της σεζόν.

Στην παρούσα φάση, ο Σιμεόνε δείχνει πρόθυμος να του δώσει ευκαιρίες και χρόνο. Αν συνεχίσει να μην αποδίδει, ωστόσο, η αντιμετώπιση προς το πρόσωπό του, μπορεί να αλλάξει γρήγορα.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0