Πρόσωπα

Χάρι Κέιν και Σον: Η πρώτη τους συνεργασία στην τελευταία σεζόν του Άγγλου στην Τότεναμ είναι γεγονός! (video)

Χάρι Κέιν και Σον: Η πρώτη τους συνεργασία στην τελευταία σεζόν του Άγγλου στην Τότεναμ είναι γεγονός! (video)

Την πρώτη τους συνεργασία στην τρέχουσα σεζόν της Premier League πραγματοποίησαν ο Σον με τον Χάρι Κέιν, στη νικηφόρα αναμέτρηση της Τότεναμ απέναντι στη Νιούκαστλ (2-3), με τους δύο ποδοσφαιριστές να βρίσκουν αμφότεροι δίχτυα, και να… καλωσορίζουν τους Σαουδάραβες στην Premier League με τον δικό τους τρόπο!

Σχετικά Άρθρα

Μπορεί η νέα εποχή της Νιούκαστλ να ξεκίνησε και επίσημα με το fund των Σαουδαράβων που αγόρασαν την ομάδα να παραβρίσκονται για πρώτη φορά στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, όμως οι πανηγυρισμοί του 2ου λεπτού στο γκολ του Γουίλσον σταμάτησαν απότομα.

Το γκολ του έμπειρου Άγγλου στράικερ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης επέφερε πανζουρλισμό στις κερκίδες, όμως η ήττα της Νιούκαστλ από την Τότεναμ με 3-2, στους 1000ο ματς του Στιβ Μπρους στους προπονητικούς πάγκους, μαρτύρησε για ακόμη μία φορά πως οι «καρακάξες», δίχως τη νέα τους ισχυρή ιδιοκτησία, αποτελούν μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της Premier League.

Δεν έχουν κερδίσει κανένα ματς που έχουν δώσει στις οκτώ πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, αλλά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της… νέας εποχής, οφείλεται αποκλειστικά στο φορμάρισμα δύο παικτών του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Ο λόγος βεβαίως για τον Χάρι Κέιν και τον Σον. Ο πρώτος, όντας και αρχηγός της ομάδας, σκόραρε για πρώτη φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετά το γκολ του στην τελευταία αγωνιστική της περσινής σεζόν επί της Λέστερ (2-4), που έκανε την Τότεναμ την πρώτη αγγλική ομάδα που εξασφάλισε εισιτήριο για το νεοσύστατο Europa Conference League, ενώ ο δεύτερος πιστοποίησε και πάλι την εξαιρετική του κατάσταση, με το τέρμα του στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως συνεργάστηκαν ξανά, μετά από… μισό χρόνο, διατηρώντας και την παράδοσή τους! Η Τότεναμ κέρδισε, ο Σον με τον Κέιν στο 217ο ματς τους μαζί σε όλες τις διοργανώσεις «αλληλοτροφοδοτήθηκαν» για 45η φορά, ενώ η τελευταία τους ήττα, έχοντας σκοράρει ο ένας με ασίστ του άλλου, χρονολογείται πριν από μία διετία…

Αντιλαμβάνεται βεβαίως κανείς πόσο δύσκολο είναι αυτό, όταν αναφερόμαστε στον Χάρι Κέιν που πέρυσι ολοκλήρωσε την σεζόν, όντας πρώτος σε γκολ και ασίστ, για πρώτη φορά μετά τον Άντι Κόουλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η πιο πρόσφατη ήττα τους σε ματς που συνεργάστηκαν έλαβε χώρα στο ματς της 32ης αγωνιστικής της σεζόν 2019-20 από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3-1). Έκτοτε, ποτέ ξανά.

Η Νιούκαστλ και οι ιδιοκτήτες της πιθανώς κατάλαβαν τον λόγο… Τα χρήματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο, αλλά ακόμη και αν δεν ισχύει, η τελευταία σεζόν του Κέιν στην Τότεναμ είναι δυνατό από μόνη της να εξασφαλίσει στην ομάδα του σημαντικές νίκες.

Όπως αυτή στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Η εποχή της Νιούκαστλ διαφοροποιήθηκε, τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει, αλλά κάποια πράγματα μένουν ίδια. Ας απολαύσουμε την τελευταία σεζόν του Άγγλου με τον Σον, και εν συνεχεία… έπονται τα υπόλοιπα!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0