Πρόσωπα

Ο Γκνάμπρι έφτασε τα 20 γκολ με την Εθνική Γερμανίας γρηγορότερα από τον Βέρνερ, και ο… Αρσέν Βενγκέρ δικαιώθηκε!

Ο Γκνάμπρι έφτασε τα 20 γκολ με την Εθνική Γερμανίας γρηγορότερα από τον Βέρνερ, και ο… Αρσέν Βενγκέρ δικαιώθηκε!

Σε εξαιρετική κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται και στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ο Σερτζ Γκνάμπρι, ο οποίος έχει την δυνατότητα να κάνει την διαφορά στην Γερμανία, και οι αριθμοί του, εν αντιθέσει με τον Τίμο Βέρνερ, το αποδεικνύουν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ «μεγάλωσε» και ο Αρσέν Βενγκέρ μπορεί να αισθάνεται 100% δικαιωμένος.

Ήταν η τελευταία ημέρα του Αυγούστου του 2016, όταν ο Αρσέν Βενγκέρ συμφωνούσε με την Βέρντερ Βρέμης, και άναβε το πράσινο φως, προκειμένου ο Σερτζ Γκνάμπρι να αποχωρήσει από την Άρσεναλ και την Premier League, και να αναζητήσει την αγωνιστική βελτίωσή του επί γερμανικού εδάφους.

Οι τελευταίες του κουβέντες για τον ποδοσφαιριστή ήταν σαφής: «Έχει τεράστιο ταλέντο, αλλά οφείλει να εξελιχθεί. Είδαμε στην Άρσεναλ τι μπορεί να κάνει».

Το ποσό των πέντε εκατομμυρίων μπήκε στα ταμεία των «κανονιέρηδων», και σε… πέντε χρόνια από… τότε μπορεί να αντιληφθεί κάποιος πως ο Σερτζ Γκνάμπρι, εξελίχθηκε! Είναι βασικός στην Μπάγερν Μονάχου, έχει αγωνιστεί και έχει… πρωταγωνιστήσει σε τελικό Champions League, είναι διεθνής με την Εθνική Γερμανίας, και πλέον το αποδεικνύει και με τους αριθμούς του.

Μετρά 20 γκολ σε 30 συμμετοχές, και μοιραία μπαίνει σε σύγκριση με τον Τίμο Βέρνερ, που έκανε το αντίθετο δρομολόγιο, και άφησε την Bundesliga  για να εγκατασταθεί στην Premier League.

Μέχρι τώρα όμως δεν προσαρμόστηκε ποτέ, και κάθε φορά που επιστρέφει στην Γερμανία, για κάποια υποχρέωση της χώρας του, αντιλαμβάνεται και ο ίδιος, πως δεν είναι όλα όπως πριν. Έχει αγωνιστεί με το εθνόσημο σε 45 περιπτώσεις, και έχει πετύχει ένα γκολ λιγότερο από τον Γκνάμπρι!

Ακόμη και με αυτά τα δεδομένα όμως, το ποδόσφαιρο δεν σταματά να εκπλήσσει τους φίλους του. Ο Τίμο Βέρνερ είναι εν δυνάμει πρωταθλητής Ευρώπης με την Τσέλσι, ενώ ο Σερτζ Γκνάμπρι, αναζητά κάτι ανάλογο με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο του!

Δημήτρης Μανάκος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0