Πρόσωπα

ΟΦΗ: Ο Αντίλ Ναμπί είναι το… οξυγόνο των Κρητικών! (video)

ΟΦΗ: Ο Αντίλ Ναμπί είναι το… οξυγόνο των Κρητικών! (video)

Η επιστροφή του Αντίλ Ναμπί θύμισε στον ΟΦΗ πως είναι το να αναπνέεις ξανά, δείχνοντας από την πρώτη του εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο πως θα αποτελέσει έναν μεγάλο μπελά για τις υπόλοιπες ομάδες!

Σχετικά Άρθρα

Οι απουσίες σημαντικών παικτών σε κομβικές θέσεις έχουν στοιχήσει σημαντικά στον ΟΦΗ. Με τις πρώτες πέντε αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος να αποτελούν παρελθόν, ο απολογισμός των Κρητικών ανέρχεται στις 4 ισοπαλίες και μία ήττα.

Αυτή η ήττα ήρθε μόλις την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ», με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίρνει το τρίποντο με 3-1. Μπορεί οι Κρητικοί να μην κατάφεραν να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση, όσον αφορά τους βαθμούς, ωστόσο η επιστροφή ενός παίκτη ήταν ανεκτίμητη μπροστά στη συγκομιδή πόντων.

Αυτή φυσικά δεν είναι άλλη από εκείνη του Αντίλ Ναμπί! Ο Άγγλος έκανε την πρώτη του εμφάνιση έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο απραξίας λόγω τραυματισμού που του είχε θέσει νοκ άουτ, με το comeback του να είναι κάτι παραπάνω από ιδανικό.

Σε μόλις δώδεκα αγωνιστικά λεπτά ο Ναμπί βρήκε ξανά τον εαυτό του, δημιούργησε επικίνδυνες φάσεις και έφτασε μέχρι και στην επίτευξη ενός τέρματος! Συγκεκριμένα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφού χτύπησε πρώτα στο δοκάρι, σε μια πολύ ωραία κίνηση απ' τον Άγγλο που χειροκροτήθηκε απ' όλους στον πάγκο της ομάδας.

Ο διπλός τραυματισμός στο διάστημα μίας χρονιάς

Πίσω στο 2019 ο Ναμπί στάθηκε αρκετά άτυχος, με τον τραυματισμό του βέβαια να προέρχεται από ένα πολύ ιδιαίτερο περιστατικό. Ήταν 8 Δεκεμβρίου όταν οι Κρητικοί ταξίδεψαν στη Λαμία προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Φθιώτιδας στο ΔΑΚ, με τον Άγγλο να ανοίγει το σκορ στο 11ο λεπτό από την άσπρη βούλα.

Στην προσπάθειά του να πανηγυρίσει σταμάτησε απότομα, με αποτέλεσμα να τραυματίζεται και να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο. Το αποτέλεσμα των εξετάσεων έδειξε πως είχε υποστεί θλάση στον δεξιό δικέφαλο και έπρεπε να μείνει εκτός για τους επόμενους δύο μήνες.

Η κακοτυχία τον κυνήγησε και στο ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Τον Οκτώβριο του 2020 τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης και αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά.

Οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν αργότερα έδειξαν πως είχε υποστεί ρήξη του παλαιού μοσχεύματος στον πρόσθιο χιαστό, με αποτέλεσμα να πρέπει να απέχει ξανά από τα γήπεδα για ένα πολύ μεγαλύτερο διάστημα αυτή τη φορά.

Η δυναμική επιστροφή και ο μαραθώνιος της SL

Ο Ναμπί είναι όμως πλέον εδώ. Το βροντοφώναξε άλλωστε και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, με αυτό βέβαια να ήταν μόνο μια σύντομη επίδειξη του τι είναι ικανός να κάνει.

Όσο ο Άγγλος είναι υγιής, ο ΟΦΗ θα έχει έναν δυνατό υποψήφιο να σκοράρει και να τον οδηγήσει στον θρίαμβο της νίκης.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0