Πρόσωπα

Εξομολόγηση Τσιρίλο: «Ήμουν στο σκοτάδι, φοβόμουν να κάνω οτιδήποτε»

Εξομολόγηση Τσιρίλο: «Ήμουν στο σκοτάδι, φοβόμουν να κάνω οτιδήποτε»

Συγκλονίζουν τα όσα αναφέρει ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος κατέθεσε δημόσια για τα θέματα της ψυχικής υγείας που τον ταλαιπωρούν από τότε που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Σε μια εξομολόγηση προχώρησε ο Μπρούνο Τσιρίλο, στα προσωπικά του σοσιαλ μίντια, μέσω μια ανάρτησης στην οποία αναφέρει για την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού που πέρασε από την περίοδο που σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Επιπλέον αναφέρεται σε μια περίοδο που ζούσε στο σκοτάδι και πλέον προσπαθεί να επανέλθει και πάλι… στο φως!

Δείτε αναλυτικά το ποστάρισμα: 

«Όποιος με γνωρίζει, ξέρει πως είμαι ένας άνθρωπος πολύ κλειστός. Σήμερα για μένα μετά από αρκετό καιρό σκοταδιού, καταφέρνω να βρω λίγο από το φως. Ήταν δύσκολα μα επιτέλους επιστρέφει σιγά-σιγά η κανονικότητα. Είμαι πάντα ένας μαχητής, κατάφερα να φτάσω και να εκπληρώσω όλα τα όνειρά μου. Κάνοντας απίστευτες θυσίες και χωρίς ποτέ να τα παρατήσω.

Όταν αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, δεν φανταζόμουν ότι με περίμενε μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις της ζωής μου. Κατάθλιψη και κρίσεις πανικού. Είμαι εδώ να σας διηγηθώ ότι σιγά-σιγά και μετά από μία μεγάλη προσπάθεια, βγαίνω από κάτι που δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Άλλαξε η ζωή μου. Έχασα όλες τις βεβαιότητές μου, φοβόμουν να κάνω οτιδήποτε, έκανα παράλογες σκέψεις και χωρίς να το θέλω, θα έχω πληγώσει άτομα κοντινά σε εμένα γιατί δεν ήμουν πια ο εαυτός μου.

Δηλώνω ότι δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να μαζέψω followers και να πάρω likes. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Για εμένα είναι μία απελευθέρωση. Μία νέα ημέρα και πάνω απ' όλα είναι ένα ΜΗΝΥΜΑ σε όλους όσοι βρίσκονται ή βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση με εμένα. Μην εγκαταλείπετε τη μάχη. Να είστε δυνατοί. Παλέψτε. Ζητείστε βοήθεια και κυρίως όποιος είναι δίπλα (στο άτομο που έχει πρόβλημα) να ψάξει να καταλάβει τι συμβαίνει και να βοηθήσει»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης