Πρόσωπα

Ντουρμισάι – Λάμπρου: Ένα δίδυμο με εκκίνηση στη Νέα Σμύρνη, συναντιέται ξανά στην Κρήτη! (video)

Ντουρμισάι – Λάμπρου: Ένα δίδυμο με εκκίνηση στη Νέα Σμύρνη, συναντιέται ξανά στην Κρήτη! (video)

Φιορίν Ντουρμισάι και Λάζαρος Λάμπρου αγωνίστηκαν για μία σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου τη σεζόν 2017-2018, ενώ φέτος ετοιμάζονται να φορέσουν τα ασπρόμαυρα του ΟΦΗ.

Πολλές αλχημείες πραγματοποιήθηκαν κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο στη Super League. Κάποιες ομάδες έκαναν την υπέρβαση και έφεραν «δυνατά» ευρωπαϊκά ονόματα ενώ άλλες έχτισαν ουσιαστικά από την αρχή το ρόστερ τους, πραγματοποιώντας πολύ σημαντικές μεταγραφές.

Από την άλλη ορισμένοι ποδοσφαιριστές συναντιούνται ξανά σαν συμπαίκτες, αλλά σε νέες ομάδες! Ένα από αυτά τα δίδυμα συνθέτουν ο Φιορίν Ντουμισάι με τον Λάζαρο Λάμπρου, οι οποίοι ετοιμάζονται να φορέσουν τις φανέλες του ΟΦΗ!

SUPERLEAGUE / Ёٍ͉ɏӠ- Pϋ˙͠ӌՑ͇Ӡ(LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)

Ο Ντουρμισάι την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό, με την οποία σημείωσε 5 γκολ σε 28 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ο Λάμπρου με τη σειρά του στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς φόρεσε τη φανέλα της Τβέντε, όπου και ήταν δανεικός μέχρι τον Δεκέμβριο, με την οποία κατέγραψε 7 συμμετοχές. Στο υπόλοιπο της σεζόν έκανε 12 εμφανίσεις και έβγαλε μία ασίστ με τον ΠΑΟΚ – στον οποίο επέστρεψε αφού έληξε ο δανεισμός του.

Οι δύο παίκτες έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν τη σεζόν 2017-2018 με τη φανέλα του Πανιωνίου. Εκείνη τη χρονιά φόρεσαν συνολικά τη φανέλα του «ιστορικού» σε 19 ματς, με τις 9 να είναι νίκες, 5 ισοπαλίες και οι υπόλοιπες 5 ήττες.

Όσο για τη μεταξύ τους σύμπραξη, οι δυο τους έχουν συνεργαστεί μόλις μία φορά τον Αύγουστο του 2017 και στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Στο 56ο λεπτό εκείνου του ματς ο Ντουρμισάι έστρωσε ωραία την μπάλα στον Λάμπρου κι εκείνος «έσκαψε» για να κλειδώσει το τελικό 2-0.

Φυσικά οι δύο τους έχουν παίξει και ως αντίπαλοι! Την περασμένη σεζόν ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την ΑΕΛ στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (20/01), με τον «δικέφαλο του βορρά» να επιβάλλεται των Λαρισαίων 5-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Ντουρμισάι αγωνίστηκε για 76 λεπτά, ενώ ο Λάμπρου για 17!

Οι δυο τους θα συναντηθούν ξανά τη νέα αγωνιστική σεζόν στην Κρήτη και για χάρη του ΟΦΗ! Από τη μία ο Ντουρμισάι αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τους Πειραιώτες κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μεταγραφών. Από την άλλη ο Λάμπρου θα φορέσει τα ασπρόμαυρα του κρητικού συλλόγου για τον επόμενο χρόνο, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί το παρελθόν τους να μην είναι τόσο παραγωγικό όσο ενδεχομένως θα ήθελαν, όμως το νέο τους ξεκίνημα αυτή τη φορά στο Ηράκλειο μπορεί να κρύβει εκπλήξεις στο μέλλον.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0