Πρόσωπα

Έντιν Τζέκο: Γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του απέναντι στην Τζένοα, που δεν τον έχει κερδίσει ποτέ!

Έντιν Τζέκο: Γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του απέναντι στην Τζένοα, που δεν τον έχει κερδίσει ποτέ!

Ιδανικό χαρακτηρίζεται το ντεμπούτο του Έντιν Τζέκο με την φανέλα της Ίντερ, με τον Βόσνιο να σημειώνει ένα γκολ και μία ασίστ, συνεχίζοντας με το «καλημέρα» την εξαιρετική παράδοση που τον διέπει απέναντι στην Τζένοα.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η Ίντερ τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Serie A, με τους «νερατζούρι» να  επικρατούν για 7η διαδοχική φορά επί της Τζένοα, ανεξαρτήτως γηπέδου, με το ευρύ 4-0,  και μόλις για τρίτη με αυτό το σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Σαν Σίρο, σε 134 παιχνίδια συνολικά!

Για να προβεί σε μία τέτοιου είδους πρεμιέρα όμως η Ίντερ, κομβικό ρόλο διαδραμάτισαν τα δύο, νέα μεταγραφικά της αποκτήματα. Ο λόγος για τους Τσαλχάνογλου και Έντιν Τζέκο, με τους δύο να σημειώνουν από ένα γκολ και μία ασίστ έκαστος, και τον Βόσνιο να δίνει συνέχεια στην εξαιρετική του παράδοση απέναντι στην Τζένοα.

Συγκεκριμένα, ο Τζέκο αγωνίστηκε για 10η φορά κόντρα στους Γενοβέζους και πέτυχε το τρίτο του γκολ σε 820 λεπτά αθροιστικά, εντυπωσιάζοντας με το γεγονός πως και τα τρία τέρματά του απέναντι στην Τζένοα έχουν επιτευχθεί είτε στην πρώτη, είτε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Παράλληλα, διεύρυνε το αήττητο σερί του με αντίπαλο την Τζένοα, έχοντας πλέον επτά νίκες σε 10 ματς! Ένα ιδανικό ντεμπούτο, και μία παράδοση που δεν λέει να… «σπάσει», σηματοδότησαν την έναρξη μίας διαφορετικής ποδοσφαιρικής… εποχής για τον Έντιν Τζέκο!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0